Марота: Калдара ще дойде в Ювентус, може би и Хамес


И. Ангелов

Марота: Калдара ще дойде в Ювентус, може би и Хамес

Генералният мениджър на Ювентус Джузепе Марота потвърди, че Матиа Калдара ще подпише с клуба от Аталанта, но през 2018-та година. Бианконерите от дълго време следят защитника, като са контактували с отбора за евентуален трансфер. Gazzetta dello Sport цитира:

"На добро място сме, ще обявим всичко януари, но трансферът ще се случи през 2018-та. Трудно е да се открият играчи, които са на нивото на Юве и са свободни. 

"Аксел Витсел? Там има застой, договорът му изтича през юни и имаме 5 месеца да играем до тогава. Оценката беше 1 милион евро преди месец. Що се касае Стивън Н'Зонзи, той е в добри отношения със Севиля и там трябва да се предприемат определени действия. Махмуд Дахуд или Джулиан Дракслер? За първия мога да кажа само, че се интересуваме от много играчи. Втория няма как да пристигне в Юве защото той ни донесе много неприятности с отказа си през 2015-та.

"Ако ни откажеш веднъж, е, Юве започва да гледа другаде. Преди 4 или 5 години ние нямаше как да си позволим заплатите на Игуаин и Пянич, сега можем. Огневата ни мощ се засили в сравнение с последните години заради добрата работа на президента Андреа Агнели и сега можем да направим значителни инвестиции. Определено искаме да продължим по този път. 

"Хамес Родригес? Всичко зависи от трансферната ни кампания, финансовият баланс винаги трябва да се пази но Юве иска да е сред най-добрите отбори в света. Това е наша цел и амбиция винаги."

  Сподели
82