Агент: Габигол няма шанс в Интер


И. Ангелов

Агент: Габигол няма шанс в Интер

Агентът на Габриел Барбоса от Интер заговори, че бразилският футболист не е получил никакви възможности да впечатли в клуба след пристигането си от Сантос. 20-годишният отклони оферти от отбори като Ювентус, Ателтико Мадрид и Лестър Сити през август, за да се окаже в Интер, но до момента той няма старт за клуба, а появяванията като резерва са само две в сезона.

Вагнер Рибейро заговори: "Аз разбирам, че той е млад и има много да учи, но се чудя какво толкова му липсва, че му пречи да играе. Ако Интер беше на върха в Серия А бих разбрал да изчакат с включването му. Но те са средняшки отбор и той пак не получава шанс.

"Аз се срещнах с президента Тохир и той ми каза, че в Интер ще направят Габриел най-добрият играч в света. Габриел пристигна в Италия, беше посрещнат от повече от хиляда души на летището и беше представен в зала, както когато Роналдо пристигна. Физически той се вписва в отбора, но за 3 месеца той изигра само 19 минути.

"През януари ще попитам спортния директор Пиеро Аусилио какъв е планът на Пиоли за него. Ще му даде ли шанс или ще го изпратят под наем. Не искам да принуждавам треньора, но ако той не играе ще имаме възможности в друг отбор. Адриано, например, отиде в Парма и се върна като крал."

  Сподели
91