Бонучи: Искам да съм легенда в Ювентус


И. Ангелов

Бонучи: Искам да съм легенда в Ювентус

Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи иска да стане "нещо дори повече от легенда" за клуба след като днес стана ясно, че той е подписал нов договор с клуба. Бонучи преподписа до 2021-ва година с италианските шампиони, което обаче е само един сезон продължение на сегашната му сделка:

"Доволен и горд съм да продължа нашия победен и успешен път до 2021 година. Очевидно аз имам много цели, да стана нещо повече от легенда в този клуб, да се подобря персонално и да поддържам страстта в мен.

"Това помага когато нещата станат тежки и наистина подобрява играта ми. Това показва, че съм готов да се подобря в този момент и най-доброто от мен предстои. Аз съм в пика на силите си и съм като мишена за прицел на това място, така че зависи от мен да понеса напрежението. Занапред ще имам дори по-голяма отговорност след този договор, но това е просто мотивация за всеки ден, всяка тренировка и мач, да дам допълнително от себе си за отбора, който чувствам като мой отбор.

"Чувствам се като част от голямо семейство. Това се постига със здрава работа и винаги да си там за колегите си, да помагаш когато стане трудно и да празнувате заедно успешни моменти. Спечелихме толкова много през последните години и знаем, че занапред ще е дори по-трудно да взимаме резултати. Като казвам това, животът ще е скучен ако нямаше нещо страхотно, за което да се бориш."

  Сподели
102