Наполи надви Торино в мач с осем гола (видео)


И. Ангелов

Наполи надви Торино в мач с осем гола (видео)

Наполи продължава да държи дистанцията до втората позиция и Рома на една точка след като днес в среща от поредния седемнадесети кръг на италианската Серия А тимът прие Торино и успя да победи с 5:3 в един зрелищен двубой. В срещата Дрис Мертенс се отчете с цели четири гола.

В 13-ата минута именно Мертенс откри резултата когато се включи към дузпата за ниско центриране на Калехон и завърши за 1:0. 5 минути след това той си спечели дузпа, която реализира за 2:0.

В 22-ата минута хетрикът бе факт когато Калехон стреля от далечна дистанция и принуди Харт да спаси, но топката попадна в Мертенс, който заобиколи вратаря, стреля в бранител, топката пак попадна в него и този път той направи 3:0.

След тази минута в по-голямата част от двубоя Наполи доминираше и владееше уверено, докато Белоти не върна гол в 58-ата минута за 3:1. В 70-ата минута резултатът стана 4:1 в една контра, когато отново Калехон центрира ниско и Влад Кирикеш бе на точното място да завърши на празна врата.

В 76-ата минута след пряк-свободен удар от ръба на наказателното поле Ляич стреля опасно, но Рейна спаси, само за да изпусне топката в краката на Росетини за 4:2. В 80-ата минута Мертенс вкара изключителен гол когато се завъртя в наказателното поле и копна топката далеч от Харт за 5:2. 4 минути след това Фалке оформи крайното 5:3 от дузпа.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
129