Интер няма право на грешка срещу ЦСКА


.

Интер няма право на грешка срещу ЦСКА

Интер - ЦСКА Москва
Стадион: "Джузепе Миаца", Милано
Дата: 31.03.2010
Час: 21:45
Съдия: Хауърд Уеб (Англия)


Интер посреща ЦСКА в първи ¼-финал от Шампионската лига на своя “Джузепе Меаца” с ясното съзнание, че е изтеглил най-лекия жребии от всички потенциални победители в турнира, което обаче означава, че при провал Жозе Моуриньо и неговите възпитаници ще бъдат разкъсани. Имат ли сили “армейците” за изненада, след като тушираха Севиля?

Последните дни за Интер са доста любопитни. Шампионите на Италия преодоляха не кой да е Челси в 1/8-финала, с което разбиха традицията да отпадат от английски отбор в тази фаза. “Нерадзурите” обаче забуксуваха в Серия А. Сериозната преднина, която бяха натрупали бе стопена от Рома и Милан и въпреки че е е очевидно, кой е най-силният тим на Апенините по-леката програма на столичани може да прати Скудетото във Вечния град. Едва ли обаче при триумф в Европа някой в Милано ще се интересува от Калчото. Защото Шампионската лига отдаван е фиксидея на Масимо Морати. Интер се бори на три фронта и в събота срещу Рома можеше да си осигури спокойствие, но допусна загуба с 1:2. Очевидно обаче, когато дойде ред за евромачовете хората на Моуриньо се концентрират и играят на върха на възможностите си.

ЦСКА пристига в Милано като пълен аутсайдер, но това е и удобната позиция за Леонид Слутски и неговите възпитаници. Те бяха подценявани и срещу Севиля, но с победа в Андалусия си осигуриха класирането. ЦСКА определено ще е по-свежият тим, тъй като руският шампионат започна наскоро. След три мача “армейците” записаха 2 победи и равен като в последния кръг надиграха Анжи с 2:1.  Напоследък руският футбол дръпна доста, което доведе до триумф на ЦСКА и Зенит в Купата на УЕФА, така че клубовете от най-голямата страна в света натрупаха доста самочувствие и вече не се плашат дори от най-големите. В груповата фаза ЦСКА изигра добри мачове с Манчестър Юнайтед (3:3 на “Олд Трафорд”) Волфсбург и Бешикташ, показвайки че е по-силен като гост, отколкото у дома.

Единственият играч на Интер притесняван от контузия е Давиде Сантон. Той е под въпрос за сряда. Ще липсват обаче двама важни играчи. Поради наказание аут са Лусио и Тияго Мота. Въпросът е дали Балотели ще получи място в състава след наскорошните скандали със Специалния.

В ЦСКА проблемите също не са сериозни. Защитникът Набабкин се завръща след контузия в глезена, която го спря от участие в мача със Севиля. Атакуващият халф Дзагоев вероятно ще остане на пейката, тъй като не е готов за цял мач.

Любопитно е, че силното представяне на Интер в Шампионската лига води до проблеми в Сери А и обратно. Очевидно Моуриньо и момчетата му хвърлят много повече сили в Европа, отдавна мечтаният финал не е далече. Провал срещу тим като ЦСКА може да съсипе сезона на “нерадзурите”. Те са длъжни да спечелят, макар че няма да е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед.

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

12 март Катаня - Интер 3:1 (Серия А)
16 март Челси - Интер 0:1 (Шампионска лига)
20 март Палермо - Интер 1:1 (Серия А)
24 март Интер - Ливорно 3:0 (Серия А)
27 март Рома - Интер 2:1 (Серия А)

ЦСКА Москва:

07 март Рубин Казан - ЦСКА Москва 1:0 (Суперкупа)
12 март ЦСКА Москва - Амкар Перм 1:0 (Висша лига)
16 март Севиля - ЦСКА Москва 1:2 (Шампионска лига)
21 март ЦСКА Москва - Динамо Москва 1:2 (Висша лига)
26 март Анжи Махачкала - ЦСКА Москва 1:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Интер - ЦСКА Москва

2 мача
2 победи за Интер
0 равенства
0 победи за ЦСКА Москва
Голова Разлика: 6:3 за Интер


Коефициенти от bet365:
Интер - 1.40
Равен - 4.33
ЦСКА Москва - 9.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
164