Анонс на 12-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 12-ти кръг от Серия А

Торино - Каляри
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 05.11.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Маурицио Мариани

Торино успя да достигне до 2:2 срещу Удинезе в последния кръг след като изоставаше в резултата, но в последните три кръга това е второ равенство за тима, който отчете и загуба в периода. Така след един много силен период Торо отново изпадна под европейските позиции в класирането.

Каляри се намира на равни точки с Торино след победата над Палермо в последния кръг, дошла също след слаба форма и две последователни загуби. Този тим обаче има някои проблеми с контузените Педро, Йонита и Муру.

Формата на тези два отбора е подобна в последните месеци, като и двата тима след 3 поредни победи загубиха точки. Торино е традиционно по-силният отбор и ще се цели по-високо от противника тук.

Прогноза: Торино - Каляри 2:1

 

Наполи - Лацио
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 05.11.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Антонио Дамато

Наполи загуби от Ювентус в последния кръг и сега се намира на 7 пункта от лидера в Серия А. Успокоение за феновете до момента е прекрасното представяне в Шампионска лига, където се държи първото място в групата.

Лацио няма загуба в последните 6 кръга и се намира на 1 точка над опонента си в класирането. Този отбор има някои проблеми с травмите на Лукаку, Де Врий и Бастос, докато само Милик ще липсва за домакините.

И двата отбора ще са внимателни и ще опитат да избегнат загубата в срещата тук. Наполи спечели 10 от последните си 11 гостувания, но формата на тима се понижи в последно време.

Прогноза: Наполи - Лацио 1:1

 

Пескара - Емполи
Стадион: "Адриатико", Пескара
Дата: 06.11.2016г.
Час: 13:30
Съдия: Даниеле Орсато

След последния кръг в Серия А Пескара остана единственият отбор, който не е постигал победа в лигата. Така напрежението върху мениджъра Масимо Оддо започва да се усеща в медиите. 

Емполи са намира дори по-ниско от своя противник на 18-ата позиция в класирането, като все още този отбор е вкарал само 2 гола за 11-те кръга до момента.

И двата състава се представят изключително слабо в сезона. С оглед на важността на този мач в битката на дъното се очаква внимателен подход и опит за избягване на грешки от двете страни. Това може да доведе до скучна среща и липса на голове.

Прогноза: Пескара - Емполи 0:0

 

Дженоа - Удинезе
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 06.11.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Джанлука Манганиело

Дженоа показва противоречива форма и се намира на 10-та позиция в класирането. След впечатляваща победа над Милан този отбор загуби с 3:0 от Аталанта в последния кръг и така постоянството в резултатите все още липсва. Остава добрата форма у дома за момента, където тимът няма загуба в сезона.

Удинезе подобри формата си чувствително в последните три кръга и след две поредни победи успя да поведе на Торино в последната седмица, но опонента се върна до крайното 2:2, което също може да се отбележи като успех. 

Домакините са фаворити с оглед формата пред собствена публика този сезон, но Удинезе показва подобрение в играта си и не трябва да се отписва тук.

Прогноза: Дженоа - Удинезе 1:0

 

Сасуоло - Аталанта
Стадион: "Кита дел Триколоре", Реджо Емилия
Дата: 06.11.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Фабио Мареска

Сасуоло загуби две срещи поред, а след удобно предимство в срещата си в Лига Европа тимът разочарова с още едно равенство. Контузиите в този отбор донесоха някои разочароващи представяния, а с тях и увереността спадна сред състава.

Аталанта спечели пет от последните си шест срещи. Тимът се намира на 6-та позиция в класирането, като дори да загуби има аванс от 3 пункта над седмата позиция.

За домакините продължават да отсъстват Доменико Берарди, Лука Антей, Франческо Магнанели, Симоне Мисироли и Алфред Дънкан, което гостите могат да експлоатират. Сасуоло трябва да даде всичко от себе си да подобри формата си и да използва международната пауза за възстановяване на важните имена.

Прогноза: Сасуоло - Аталанта 1:2

 

Фиорентина - Сампдория
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 06.11.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Никола Рицоли

Фиорентина взе 2 победи и няма загуба в последните 4 кръга в Серия А, което е сравнително добра форма, а тук тимът посреща един опонент, с който ще опита да съкрати дистанцията до Аталанта и шестата позиция в таблицата.

Сампдория има 2 победи в последните 3 кръга в Италия, но загуби 4 от последните си 5 гостувания. Очевидно този отбор разчита на домакинските си срещи за печеленето на точки в този сезон. Проблемите с контузени играчи не са малко към момента - аут са Карбонеро, Павлович, Додо и Вивиано.

Очаква се победа за домакините с оглед на по-добрата им форма към момента. Статистически домакините нямат загуба в последните 10 случая, в които посрещнаха Сампдория на собствен терен.

Прогноза: Фиорентина - Сампдория 2:1

 

Рома - Болоня
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 06.11.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Пиеро Джакомели

Рома има доста проблеми с контузени играчи, което може и да обяснява нулевото равенство с Емполи в последния кръг, дошло след цели 4 поредни победи в Серия А. 

Болоня също не се намира в добро здраве, като вече 6 поредни срещи не вкусва победата. Сред тях тимът допусна само 2 минимални загуби, и ще се надява да измъкне поне равен от "Олимпико" в неделя вечер. 

Домакините не могат да разчитат на контузените Томас Вермален, Марио Руи, Франческо Тоти, Костас Манолас, Емерсон и Алесандро Флоренци. Миранте, Верди и Майета са аут за Болоня, а статистиката е твърдо срещу този отбор. Болоня не успя да постигне победа в 15 от последните 16 срещи с Рома.

Прогноза: Рома - Болоня 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186