Анонс на 8-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 8-ми кръг от Серия А

Наполи - Рома
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 15.10.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Орсато

Наполи неочаквано загуби от Аталанта с минималното 1:0 след поредица от добри резултати. Това стана в много важен момент точно преди почивката за национални срещи, по време на която новините станаха още по-лоши когато стана ясно, че Аркадиуш Милик е скъсал връзки и ще отсъства дълго време.

Рома показва непостоянство в новата кампания и редува загубите с победи. Сега за тима липсват Рудигер, Руи и Вермален, докато Наинголан е под въпрос, но и без тях този състав изглежда много силен.

Очаква се един от качествените двубои от кръга да донесе доста зрелище, като именно в такава среща Рома може да покаже намеренията си за кампанията с добър резултат.

Прогноза: Наполи - Рома 2:2

 

Пескара - Сампдория
Стадион: "Адриатико", Пескара
Дата: 15.10.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Доменико Чели

Пескара няма победа в 6 кръга и резултатите на тима не се подобряват в последно време. Проблемите в тима не са малко с отсъствието на Гьомбер, Манай и Дзампано, но резултатите трябва да се подобрят за да се избегне битката на дъното.

Сампдория показва дори по-лоша форма от тази на съперника, но поне след 4 поредни загуби преди почивката за национални срещи бе постигнат равен с Палермо. 1 точка дели двата противника в тази среща и реалността за гостите изглежда е оцеляването в момента.

Очаква се типична среща на отбори от долната половина с малко положения и изчакване. Ако Сампдория е работила над играта си по време на паузата, сега това трябва да се покаже.

Прогноза: Пескара - Сампдория 0:1

 

Фиорентина - Аталанта
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 16.10.2016г.
Час: 13:30
Съдия: Антонио Дамато

Фиорентина се оттегли в почивката за национални срещи след загуба, която дойде след 2 срещи без победа. Очевидно тимът бе тръгнал в лоша посока и двете седмици работа без официален двубой дойде тъкмо навреме, след като клубът започна да пропада в таблицата към дъното.

Аталанта показва прекрасни резултати след лошата серия и дори победи Наполи в последния кръг. Противно на своя опонент този отбор със сигурност е пострадал от паузата, след като точно набираше необходимата инерция за покачване в горната половина на класирането.

Ако гостите успеят да задържат високото си ниво от последните два кръга то се очакват нови неприятности за Фиорентина.

Прогноза: Фиорентина - Аталанта 0:1

 

Дженоа - Емполи
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 16.10.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Лука Пайрето

Дженоа успя да вземе победа точно преди почивката за национални срещи и така да застане на амбициозната 8-ма позиция в класирането. 

Емполи няма победа от 4 кръга и получи 3 поредни загуби преди паузата. Макар че точно срещу Ювентус в последния кръг не се очакваше нещо различо, това не променя факта, че тимът е в лоша форма.

Гостите обаче могат да се възползват от многото липсващи за Дженоа - Среж Гакпе, Лукас Окампос, Горан Пандев и Сантиаго Джентилети. Въпреки това домакините се определят като фаворити и ще трябва да покажат, че са извлекли позитиви от последната си победа.

Прогноза: Дженоа - Емполи 2:1

 

Лацио - Болоня
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 16.10.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Ди Бело

Лацио спечели 9 точки в последните 4 кръга и почивката за национални срещи прекъсна добрата инерция на тима. 

Болоня загуби в последната си среща и вероятно е използвала паузата за да подобри някои аспекти в играта си. Проблемите в състава обаче са налице - контузени са Миранте, Гомис и Дестро, а Джемаили и Гасталдело са наказани.

Лацио трябва да се възползва от проблемите на своя гост и да продължи добрата си серия, като така потърси и постоянството в резултатите си в опит да подобри 5-ата позиция в таблицата. 

Прогноза: Лацио - Болоня 2:0

 

Сасуоло - Кротоне
Стадион: "Кита дел Триколоре", Реджо Емилия
Дата: 16.10.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Давиде Маса

Сасуоло изигра страхотен мач срещу Милан на "Сан Сиро", но в крайна сметка загуби с 4:3. Контузиите в състава започнаха да се трупат обаче с оглед заетата програма на тима, която включва пътувания и в Лига Европа. Сега контузени са Берарди, Мисироли, Пелегрини и Дънкан.

Кротоне все още се намира на последно място със само една точка в актива си. Не изглежда сякаш победа може да бъде постигната срещу който и да било, а подценяването на опонента остава единствения шанс за точки на този отбор.

Очаква се Сасуоло да победи лесно дори с проблемите си напоследък. 

Прогноза: Сасуоло - Кротоне 2:0

 

Палермо - Торино
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 17.10.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Михаел Фабри

Палермо показва противоречиви резултати и само с една единствена победа в сезона тимът остава на 18-та позиция в таблицата. 

Торино подобри значително резултатите си след лошия старт на кампанията и последната загуба подобри с два равни и две победи в последните 4 кръга. Сега Джо Харт обаче е поставен под въпрос, а контузени са Авелар, Молинаро и Оби. 

Задачата на гостите ще е да задържат добрата си поредица резултати и да спечелят още 3 точки в посока топ 6 местата на Серия А.

Прогноза: Палермо - Торино 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
194