Икарди: Запознах се с Уанда, когато се влошиха отношенията и с Лопес


Н. Гавазов

Икарди: Запознах се с Уанда, когато се влошиха отношенията и с Лопес

Нападателят на Интер Мауро Икарди в своята автобиография Sempte avanti разказа за първото си запознанство със своята сегашна жена Уанда Нара, която по-рано бе омъжена за Макси Лопес.

"Ден преди да заминем за САЩ, аз получих съобщение от Уанда. Изненадах се, защото обикновено общувах с Макси, а не с нея. Тя ме помоли да и купя от САЩ нов Ай-пад, тъй като в Италия все още нямаше от този модел", спомня си Икарди.

"Това ме накара да се замисля: Уанда наистина ли искаше това и просто желаеше по-отблизо да се запознае с мен? Когато се върнах в Милано, първото, което направих бе да се запозная с Уанда. Трябваше да и предам новия Ай-пад, а това бе идеален повод", продължава капитанът на Интер.

"Писахме си много пъти, а когато започнахме да общуваме по-свободно, тя ми предложи да замина с тях на почивка. Разбира се, аз се съгласих. Когато бях на яхтата, аз седях отгоре и слушах реге. Изведнъж неочаквано дойде Уанда и тихо се промъкна зад мен. В това време техните отношения с Макси вече се бяха влошили", спомня си още Икарди.

 

  Сподели
101