Атлетико трябва да започне да печели


Н. Атанасов

Атлетико трябва да започне да печели

Селта - Атлетико Мадрид
Стадион: "Балайдос", Виго
Дата: 10.09.2016г.
Час: 14:00
Съдия: Хайме Латре

След изненадващото домакинско поражение у дома от абсолютния дебютант в Ла Лига Леганес с 0:1 Селта се бори, но не успя да се справи с щурма на колоса Реал при гостуването си в Мадрид и така двубоят завърши с успех с 2:1 за съперника. Галисийци са един от трите отбора в първенството, които все още са без спечелена точка от началото на кампанията, като в момента са на 18-то място в колоната. Иначе Селта се представи на ниво през миналогодишния сезон. Галисийци финишираха на 5-та позиция в крайното подреждане с актив от 60 точки след 17 успеха, 9 ремита и 12 загуби, а през новата кампания момчетата на Едуардо Берисо ще се опитата да надградят представянето си, макар и без най-голямата си звезда Нолито, който бе продаден на Манчестър Сити. В лазарета на отбора са Бовю, Орелана, Планс и Бланко.

Атлетико Мадрид продължава да буксува от началото на сезона в Примера дивисион. "Дюшекчиите" записаха второ поредно равенсто и отново срещу новак. Този път мадридчани направиха нулево реми в гостуването си на Леганес, след като в първия кръг направиха хикс у дома с Алавес (1:1). Столичани на няколко път пропиляха изгодни положения, като Гризман, Гамейро и Караско не успяха да намерят пътя към мрежата на съперниковата врата. Така Атлетико заема 11-то място с актив от 2 точки и победите вече са наложителни, за да може тимът отново да е сред претендентите за титлата, въпреки че през седмицата в "Мансанарес" получиха тежък удар, след като Апелативната комисия на ФИФА отхвърли жалбите на Атлетико и Реал Мадрид, и така двата гранда от столицата на Испания са с наложени забрани да привличат нови футболисти за следващите два трансферни прозореца заради нарушаването на правилата на ФИФА при привличането на непълнолетни футболисти. С травми за "лос колочонерос" преди визитата край Западния бряг са Черчи и Моя.

Атлетико Мадрид спечели с 2:0 последното си гостуване във Виго. Преди това Селта бе спечелил със същия резултат, с което бе прекъсната серията от три поредни победи на "дюшекчиите" на "Балаидос".

Прогноза: Селта Виго - Атлетико Мадрид 1:2


Последни 5 изиграни срещи:

Селта:
03 август Боависта - Селта 2:0 (Приятелска среща)
06 август Пескара - Селта 1:2 (Приятелска среща)
14 август Айнтрахт - Селта 3:1 (Приятелска среща)
22 август Селта - Леганес 0:1 (Примера
27 август Реал Мадрид - Селта 2:1 (Примера)


Атлетико Мадрид:
06 август Кротоне - Атлетико Мадрид 0:2 (Приятелска среща)
12 август Кадис - Атлетико Мадрид 1:1 - 3:2 след дузпи (Приятелска среща)
13 август Атлетико Мадрид - НПФЛ Ол Стар 2:1 (Приятелска среща)
21 август Атлетико Мадрид - Алавес 1:1 (Примера)
27 август Леганес - Атлетико Мадрид 0:0 (Примера)


Досегашни срещи:

Селта - Атлетико Мадрид

111 срещи
25 победи за Селта
20 равенства
66 победи за Атлетико Мадрид
Голова Разлика: 225:135 за Атлетико Мадрид

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
369