Анонс на 3-ти кръг на Примера Дивисион


Н. Атанасов

Анонс на 3-ти кръг на Примера Дивисион

Реал Сосиедад - Еспаньол
Стадион: "Аноета", Сан Себастиан
Дата: 09.09.2016 г.
Час: 21:45
Съдия: Игнасио Иглесиас

Тимът на Реал Сосиедад постигна първа победа за новия сезон. В предишния кръг баските се наложиха с 2:0 като гости на новака Осасуна. Така играчите на Еусебио Сакристан се намират на 9-ото място в класирането с актив от 3 точки. Новите в отбора на клуба от Сан Себастиан са Хуанми (от Саутхемптън), Уилиан Хосе (от Депортиво Малдонадо) и Тоньо Рамирес (от АЕК Ларнака). За настоящия двубой с травми са Тоньо, Карлос Мартинес и Бергара.

След изразителното поражение с 4:6 от Севиля, в предишния кръг тимът на Еспаньол пропиля два чисти гола аванс при домакинство си на Малага. "Папагалчетата" поведоха с 2:0, но допуснаха изравняване, като инкасираха гол в последната минута. Така играчите на Кике Санчес Флорес продължават да търсят своята първа победа за сезона. Новите в отбора са Баптищао (от Атлетико Мадрид), Мартин Демикелис (от Манчестър Сити), Хави Фуего (от Валенсия), Хосе Хурадо (от Уотфорд), Пабло Пиати (под наем от Валенсия), Хосе Антонио Рейес (от Севиля) и Роберто (от Олимпиакос). За гостуването на Реал Сосиедад аут са Баптищао и Прието.

Прогноза: Реал Сосиедад - Еспаньол 1:1


Малага - Виляреал
Стадион: "Ла Росаледа", Малага
Дата: 10.09.2016 г.
Час: 19:15
Съдия: Алберто Ундиано

Малага записа второ поредно равенство, след като в предишния кръг тимът от Андалусия стигна до 2:2 при визитата си на Еспаньол, съумявайки да навакса изоставане от 2:0. Така възпитаниците на Хуанде Рамос имат 2 точки и към настоящия момент се намират на 10-та позиция в таблицата. През лятото към тима от Коста дел Сол се присъединиха Кеко (от Ейбар), Джонатан Родригес (от Спортинг Хихон), Бакари Коне (от Олимпик Лион), Здравко Кузманович (под наем от Базел), Диего Йоренте (под наем от Реал Мадрид), Сандро Рамирес (от Барселона), Микаел Сантос (от уругвайския Ривър Плейт) и Микален Виянуева (от Атлетико Малагеньо). Под въпрос за настоящия двубой са Кеко и Бойко.

Виляреал финишира в Топ 4 в крайното подреждане в предишната кампания. Валенсианци стигнаха до плейофната фаза за участие в Шампионската лига, където, обаче, отпаднаха безславно от състава на Монако и така "лос амарийос" ще трябва да се задоволят с участие във втория по сила турнир на Стария континент - Лига Европа, където в последното издание на надпреварата стигнаха до полуфиналната фаза. Мнозина специалисти вече се съмняват, че новият треньор Фран Ескриба бе най-удачният избор за Виляреал, тъй като наред с убитата мечта за Шампионската лига, след първите два кръга "жълтата подводница" има две равенства. За капак на всичко, в лазарета на тима са Солдадо, Пато, Бакумбу, Бонера и Дос Сантос.

Прогноза: Малага - Виляреал 1:1


Севиля - Лас Палмас
Стадион: "Рамон Санчес Писхуан", Севиля
Дата: 10.09.2016 г.
Час: 19:15
Съдия: Хуан Мартинес

След изразителния успех с 6:4 над Еспаньол, тимът на Севиля не успя да запише втора поредна домакинска победа. В предишния кръг "рохибланкос" извъртяха 0:0 срещу Виляреал. Така хората на Хорхе Сампаоли имат 4 точки в актива си и заемат 4-та позиция. Под въпрос за настоящия двубой са новите попълнения Самир Насри и Салваторе Сиригу, а аут поради травми са Крон-Дейли, Карисо, Вието, Сория и Луна.

Отборът на Лас Палмас записа изразителна победа с 5:1 над гостуващия Гранада в среща от втория кръг на Ла Лига. След успеха с 4:2 във Валенсия и днешния убедителен резултат канарският тим се изстреля на върха в испанското първенство, изпреварвайки по голова разлика Реал Мадрид. Новите в редиците на "лос амарийос" са Кевин-Принс Боатенг (от Милан), Марко Ливая (от Рубин Казан), Елдер Лопеш (от Пасош де Ферейра) и Мишел Маседо (от Алмерия). За тежкото гостуване в Андалусия треньорът Кике Сетиен няма да може да разчита на Каселано и Ернан, а Боатенг е под въпрос.

Прогноза: Севиля - Лас Палмас 3:1


Спортинг Хихон - Леганес
Стадион: "Ел Молиньон", Хихон
Дата: 11.09.2016 г.
Час: 13:00
Съдия: Иняки Виканди

Тимът на Спортинг Хихон записа първо реми за кампанията. В предишния кръг отборът от провинция Астурия извъртя 0:0 срещу новака Алавес. Така играчите на Абелардо Фернандес имат в актива си 4 точки и към настоящия момент заемат 5-та позиция в подреждането. Под въпрос за Спортинг е единствено Кастелано.

Силните изяви на Леганес продължиха и в предишния кръг. Тимът от покрайнините на столицата Мадрид, който е абсолютен дебютант в елитната Примера Дивисион, започна участието си сред най-добрите в Испания с успех с 1:0над Селта. В предишния кръг столичани удържаха 0:0 у дома срещу гранда Атлетико Мадрид. Така след първите два кръга възпитаниците на Асиер Гаритано се намират на 7-ма позиция с 4 пункта. За гостуването в Хихон няма отсъстващи футболисти.

Прогноза: Спортинг Хихон - Леганес 0:0


Валенсия - Бетис
Стадион: "Местая", Валенсия
Дата: 11.09.2016 г.
Час: 17:00
Съдия: Алехандро Гонсалес

Отборът на Валенсия загуби с минималното 0:1 гостуването си на Ейбар в двубой от втория кръг на испанското първенство."Прилепите" изпуснаха поне пет страхотни голови шансове през първото полувреме, а след инкасираното попадение през втората част не можаха да реагират. Така хората на Пако Айестеран заемат последното 20-то място след първите два кръга на кампанията. Малко след този мач Валенсия се раздели с голямата си звезда Пако Алкасер, който подписа с шампиона Барселона. Иначе Новите в отбора са Алваро Медран (от Реал Мадрид), Мартин Монтоя (от Барселона), Нани (от Фенербахче), Езикел Гарай (от Зенит СП) и Марио Суарес (под наем от Уотфорд). За настоящия двубой с контузии за "лос че" са Руис и Абденур.

Бетис спечели първа точка за сезона. След като андалусци стартираха с катастрофално 2:6 при гостуването си на Барселона, във втория кръг от кампанията "зелено-белите" извъртяха 0:0 у дома срещу тима на Депортиво Ла Коруня. В момента играчите на Густаво Пойет заемат 17-то място в колоната с 1 точка. За гостуването на Валенсия аут са Мартин и Манди. Новите в отбора са Риза Дурмиси (от Брьондби), Фелипе Гутиерес (от Твенте), Ману Ерера (от Сарагоса), Аиса Манди (от Реймс), Йонас Мартен (от Монпелие), Тони Санабрия (от Рома) и Роман Зозуля (от Днипро). С клуба се разделиха Рафаел ван дер Ваарт, Матия, Монтоя, Вадийо, Волфсвинкел, Варела и Вестерман.

Прогноза: Валенсия - Бетис 2:0


Гранада - Ейбар
Стадион: "Лос Карменес", Гранада
Дата: 11.09.2016 г.
Час: 19:15
Съдия: Даниел Трухийо

Гранада инкасира първа загуба за сезона, след като в предишния кръг тимът от Андалусия бе премазан с 1:5 при визитата си на изненадващия лидер в Ла Лига Лас Палмас. Така южняците продължават да са с актив от 1 точка и в момента заемат 18-то място в подреждането . За настоящия двубой наставникът Пако Хемес няма да може да разчита на Кравец.

Ейбар постигна първа победа за кампанията. В последния си мач от първенството баските се наложиха с 1:0 над Валенсия. Предвожданият от Хосе Мендилбар тима трябва да е щастлив, че се поздрави с пълния комплект точки, тъй като съставът от едноименното градче можеше сериозно да изостава в резултата през първата част. В момента Ейбар заема 8-мо място в класирането с актив от 3 точки. За гостуването на Гранада няма отсъстващи футболисти.

Прогноза: Гранада - Ейбар 1:1


Депортиво Ла Коруня - Атлетик Билбао
Стадион: "Риасор", А Коруня
Дата: 11.09.2016 г.
Час: 21:45
Съдия: Хавиер Естрада

Депортиво Ла Коруня направи 0:0 при гостуването си на Бетис в двубой от втория кръг в Примера. Със спечелената точка галисийци вече имат 4 пункта и заемат 6-то място в класирането. През лятото имаше треньорска рокада и сега начело на отбора от Западния бряг е Гайска Гаритано. Новите, които пристигнаха в отбора, са Раул Албентоса (от Дарби Каунти), Флорин Андоне (от Кордоба), Емре Чолак (от Галатасарай), Гийерме дос Сантош (от Удинезе), Бруно Гама (от Днипро), Карлес Хил (от Астън Вила), Рубен Мартинес (от Леванте), Пржемислав Титон (от Щутгарт) и Борха Вайе (от Овиедо).

Атлетик Билбао инкасира втора загуба за сезона, след като баските отстъпиха този път при домакинството си на шампиона Барселона с 0:1. Така играчите на Ернество Валверде заемат предпоследното 19-то място в класирането и са един от трите отбора в Ла Лига, които все още нямат спечелена точка след първите два кръга на кампанията. За гостуването на Атлетик аут за "лъвовете" са Акече, Рико и Ундабарене.

Прогноза: Депортиво Ла Коруня - Атлетик Билбао 0:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
356