Реал Мадрид няма да бъде изненадан на Аноета


П. Пенков

Реал Мадрид няма да бъде изненадан на Аноета

В неделя от 21:15 Реал Мадрид гостува на "Естадио Мунисипал" в Сан Себастиан, където ще премери сили с Реал Сосисиедад в двубой от пилотния кръг на Примера дивисион. Определено съставът на Зинедин Зидан се намира в много добра форма, след като постигна четири поредни победи в последните четири сблъсъка от предсезонната подоготвка. Освен това "белия балет" триумфира и със Суперкупата на УЕФА, налага си над Севиля с 3:2. През миналия сезон Сосиедад претърпя загуба с 1:0 от Реал Мадрид на "Аноета", като тогава единственото попадение беше дело на Гарет Бейл. 

Новото попълнение на домакините Жуанми би следвало да започне като титуляр в тази среща, след като съотборника му Иманол Агирече продължава да лекува травма. Централният бранител на тима Иниго Мартинес вероятно ще успее да попадене в групата за мача, въпреки че той страда от болки след загубата с 2:0 от Байер Леверкузен.

Звездата на Реал Мадрид продължава да бъде аут, поради травма, а Карим Бензема изпитва се оплака от болка в тазобедрената кост. Алваро Мората ще започне като титуляр, след като се завърна в клуба през това лято. Матео Ковачич, Хамес Родригес и Иско ще се борят за място в титулярния списък, след отсъствието на наказание Лука Модрич.

Прогноза: Реал Сосиедад - Реал Мадрид 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
237