Барселона ще спечели първия трофей за сезона


Н. Гавазов

Барселона ще спечели първия трофей за сезона

Барселона - Севиля
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 18.08.2016г.
Час: 00:00
Съдия: Ернандес Ернандес

Барселона се готви да завоюва първия трофей през този сезон. Тази вечер в полунощ каталунците ще приемат Севиля във втори мач за Суперкупата на Испания. След постигнатото преимущество като гост, шампионите едва ли ще изпуснат трофея.

Честно казано, втората среща за Суперкупата на Испания едва ли има голямо значение. Барселона спокойно и уверено спечели с 2:0 на "Рамон Санчес Писхуан" и едва ли са много тези, които вярват, че Севиля може да неутрализира това изоставане. Всичко сочи към това, че Барселона ще спечели 12-я подобен трофей.

Каталунците отново влизат в мача без оптимален състав. Неймар и Рафиня все още участват на олимпийския турнир. Март-Андре тер Щеген продължава да лекува травмата си, а в лазарета попаднаха Жереми Матийо и Андрес Иниеста. Двамата се контузиха в първия двубой и очакванията са, че на тяхно място ще се появят Люк Дине и Денис Суарес.

Проблеми има и в лагера на Севиля, но те не са толкова големи. Сория, Тремулан и Крон-Дели продължават своето възстановяване. Така най-вероятно на терена ще видим Даниел Каришу и Тимоти Колодейчик.

В навечерието на мача Луис Енрике отбеляза, че разчита на нова победа. Специалистът отбеляза също така, че е доволен от представянето на играчите си в първия двубой и обеща още по-добър футбол. Хорхе Сампаоли от своя страна подчерта, че възнамерява да вземе реванш за загубата в първия мач. В същото време аржентинският специалист отбеляза, че вече мисли за първата среща от Примера дивисион с Еспаньол и може д анаправи някои ротации на състава.


Впрочем, това изказване на наставника на Севиля показва и какво ще е реалното отношение на гостите към този двубой. Разбираемо е, че коефициентите на водещите букмейкъри са ниски, но комбинация от победа на Барселона, над 2.5 гола в мача и гол на Луис Суарес биха ни донесли отлична печалба. Тук могат да се изпробват и варианти за точен резултат от рода на 3:0 или 3:1.

Прогноза за: Барселона - Севиля 3:0


Последни 5 изиграни срещи:

Барселона:

30 юли Барселона - Селтик 3:1 (Приятелска среща)
03 август Барселона - Лестър 4:2 (Приятелска среща)
06 август Ливърпул - Барселона 4:0 (Приятелска среща)
10 август Барселона - Сампдория 3:2 (Трофей Жоан Гампер)
14 август Севиля - Барселона 0:2 (Суперкупа на Испания)

Севиля:

28 юли Майнц 05 - Севиля 0:1 (Приятелска среща)
30 юли Санкт Паули - Севиля 1:2 (Приятелска среща)
02 август Гранада - Севиля 0:2 (Приятелска среща)
09 август Реал Мадрид - Севиля 3:2 след. прод. (Суперкупа на Европа)
14 август Севиля - Барселона 0:2 (Суперкупа на Испания)


Досегашни срещи:

Барселона - Севиля

175 срещи
98 победи за Барселона
35 равенства
42 победи за Севиля
Голова Разлика: 354:221 за Барселона

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
279