Барселона ще се справи с Ейбар на Камп Ноу


П. Пенков

Барселона ще се справи с Ейбар на Камп Ноу

Барселона - Ейбар
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 25.10.2015г.
Час: 19:15
Съдия: Дел Серо Гранде


В неделя от 19:15 часа Барселона приема Ейбар на стадион "Камп Ноу" в среща от 9-ия кръг на испанската Примера дивисион. Съставът на Луис Енрике се намира в доста колеблива форма през новия сезон, като в последните си 5 мача от първенството Барса регистира 3 победи и 2 загуби. Миналия уикенд Барселона записа най-резултата си победа през този сезон, надигравайки Райо Валекано с 5:2 пред собствена публика. Колкото до представянето на тима в Шампиоска лига, то Барса е лидер в своята група Е, успявайки да инкасира 7 точки след първите си 3 срещи, записвайки победи над БАТЕ Борисов и Байер Леверкузен, както и равенство 1:1 при гостуването си на Рома.

Ейбар от своя страна се намира само на 3 позиции под Барселона във временното подреждане, успявайки да натрупа актив от 13 точки след 8-те изминали кръга от началото на сезона. Съставът на Хосе Луис Мендилибар зарадва феновете си само с една единствена победа в последните си 5 кръга от Примера, надиграйки като гост новака Лас Палмас с 2:0. В осналите си четири сещи Ейбар регистира съответно равенства срещу Леванте, Селта Виго и Севиля, както загуба с 2:0 у дома от Атлетико Мадрид.

Серхи Роберто, Андрес Иниеста и Лионел Меси са трите имена в състава на Барселона, на които треньора Луис Енрике няма да може да разчита срещу Ейбар. Хавиер Масчерано, Серхио Бускетц и Иван Рикитич се очаква да започнат като титуляр в полузащитата на "каталунците", а Жереми Матийо ще си партнира с Жерар Пике в отбрана, при завръщането на Клаудио Браво на вратата на тима.

Треньорът на Ейбар Хосе Луис Мендилибар също има проблеми с контузени играчи преди визитата на "Камп Ноу". Това са Антонио Луна, Иван рамис, Адриан, Андер Гайосо и Жайме. Дани Гарсия пък се очаква да започне като титуляр, въпреки че само един картон го дели от евентуално наказание, а съотборника му Кеко ще оперира на десния фланг.

Прогноза: Барселона - Ейбар 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Барселона:

26 септември Барселона - Лас Палмас 2:1 (Примера)
29 септември Барселона - Байер Леверкузен 2:1 (Шампионска лига)
03 октомври Севиля - Барселона 2:1 (Примера)
17 октомври Барселона - Райо Валекано 5:2 (Примера)
20 октомври БАТЕ Борисов - Барселона 0:2 (Шампионска лига)

Ейбар:

19 септември Ейбар - Атлетико Мадрид 0:2 (Примера)
23 септември Леванте - Ейбар 2:2 (Примера)
26 септември Ейбар - Селта 1:1 (Примера)
03 октомври Лас Палмас - Ейбар 0:2 (Примера)
17 октомври Ейбар - Севиля 1:1 (Примера)


Досегашни срещи:

Барселона - Ейбар

2 срещи
2 победи за Барселона
0 равенства
0 победи за Ейбар
Голова Разлика: 5:0 за Барселона

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
283