Анонс на 7-ми кръг на Примера дивисион


FUTBOL-TV

Анонс на 7-ми кръг на Примера дивисион

Селта - Хетафе
Стадион: "Балаидос", Виго
Дата: 02.10.2015 г.
Час: 21:30
Съдия: Едуардо Прието

Хитът в Примера Дивисион Селта допусна грешна стъпка срещу Ейбар броени дни след гръмката победа с 4:1 над Барселона. Тимът от Виго издрапа до 1:1 при гостуването на "Ипуруа", след като допусна гол във вратата си едва в третата минута. Селта успя да изравни резултата в 77-ата минута, а точен бе Яго Аспас. Така Селта остана на четвърто място във временното класиране с 14 точки, но при евентуална победа над Хетафе тимът ще оглави Примера поне за 24 часа. Фонтас и Рубен Бланко са контузени.

Отборът на Хетафе постигна втора победа за кампанията, като се наложи с 3:0 над Леванте. Интересното е, че трите попадения паднаха след 81-ата минута. С успеха момчетата на Фран Ескриба се измъкнаха от дъното и вече имат 6 точки на сметката си и заемат 13-то място в класирането. За визитата на Селта контузен е Лаго.

Прогноза: Селта - Хетафе 3:0


Гранада - Депортиво Ла Коруня
Стадион: "Лос Карменес", Гранада
Дата: 03.10.2015 г.
Час: 19:15
Съдия: Иняки Викандо


Тимът на Гранада инкасира четвърта поредна загуба, след като в предишния кръг андалусци отстъпиха с минималното 1:0 при гостуването си на Валенсия. Поражението остави момчетата на Хосе Сандовал на последното 20-то място в класирането с актив от едва 3 точки. И за настоящия двубой с травми са Майнз, Пити и Рубен Перес.

Отборът на Депортиво Ла Коруня разби с 3:0 гостуващия Еспаньол в среща от предишния 6-ти кръг на Примера Дивисион. Автогол на Алваро Гонсалес и две попадения на Лукас Перес зарадваха публиката на "Риасор". С успеха момчетата на Виктор Санчес се качиха до 6-ото място в класирането, където имат 11 точки на сметката си. За гостуването на юг срещу Гранада контузени са Фабрицио и Мануел Пабло.

Прогноза: Гранада - Депортиво Ла Коруня 0:1


Еспаньол - Спортинг Хихон
Стадион: "Power8", Барселона
Дата: 03.10.2015 г.
Час: 21:30
Съдия: Клос Гомес

Съставът на Еспаньол допусна трета загуба за сезона, след като в предишния кръг "папагалчетата" бяха разбити с 3:0 при визитата си на Депортиво Ла Коруня. Поражението смъкна играчите на Серхио Гонсалес на 9-то място в подреждането, а каталунците имат и 9 точки в актива си. С травми за настоящия двубой са Арбия, Салва Севия, Раийо и Абрахам.

Спортинг инкасира второ поред поражение. В предишния кръг тимът от провинция Астурия отстъпи с 2:1 при домакинството си на друг от новаците - Бетис. Загубата остави играчите Абелардо Фернандес на 15-то място в таблицата с актив от 5 пункта. За гостуването на Еспаньол контузени са Санабрия и Куеляр.

Прогноза: Еспаньол - Спортинг Хихон 1:1


Лас Палмас - Ейбар
Стадион: "Гран Канария", Лас Палмас
Дата: 03.10.2015 г.
Час: 23:00
Съдия: Антонио Лаос


Лас Палмас допусна ново поражение в Ла Лига, което дойде само няколко дни след първия успех на тима от Канарските острови за сезона над Севиля. Този път "лос амарийос" отстъпиха с 2:1 при гостуването си на шампиона Барселона. Загубата в Каталуня смъкна играчите на Пако Ерера на 14-та позиция в колоната с актив от 5 точки. За настоящия двубой с травми са Тана, Хави Кастелано и Лопес.

Ейбар изпусна да постигне първа победа от четири срещи насам. В предишния кръг баските направиха 1:1 у дома срещу хита в Примера Дивисион до момента Селта, който издрапа до 1:1 при гостуването на "Ипуруа" с гол в последния четвърт час на срещата. Така във втори пореден двубой играчите на Хосе Мендилбар изпускат победата в заключителните минути. В момента Ейбар заема 7-мо място в подреждането с актив от 9 точки. За далечното гостуване на Канарските острови контузени са Екиза, Кеко, Луна, Рамис, Хайме и Лило Кастелано.

Прогноза: Лас Палмас - Ейбар 2:2


Малага - Реал Сосиедад
Стадион: "Ла Росаледа", Малага
Дата: 03.10.2015 г.
Час: 23:00
Съдия: Карлос Дел Серо


Малага успя да удържи неспирния щурм на Реал Мадрид и така тимът от едноименния средиземноморски град си тръгна с 1 точка при гостуването си на "Сантиаго Бернабеу". Стражът на андалусци Карлос Камени бе големият герой за Малага, тъй като камерунецът спаси всичко каквото можеше. Въпреки спечелената точка, момчетата на Хави Грасия остават в зоната на изпадащите, заемайки 18-то място с актив от 3 пункта. С контузии в състава на Малага са Бока, Ферейра, Камачо и Роке Санта Крус.

Реал Сосиедад направи нулево реми в голямото баско дерби с Атлетик Билбао. След равенството играчите на Дейвид Мойс заемат 12-та позиция в колоната с актив от 6 точки. За гостуването в срещуположния край на Испания контузени са Салдуа и Раул Навас.

Прогноза: Малага - Реал Сосиедад 2:0


Райо Валекано - Бетис
Стадион: "Вайекас", Мадрид
Дата: 04.10.2015 г.
Час: 13:00
Съдия: Игнасио Иглесиас

Серията от две поредни победи за Райо Валекано приключи. В последния си мач в Ла Лига "пчелите" отстъпиха с 3:2 при гостуването си на Севиля. Играчите на Пако Хемес изоставаха с два гола на полувремето, но през втората част успяха да заличат пасива. В заключителните минути на срещата обаче Райо допусна трети гол, който се оказа фатален. След тази загуба столичани заемат 11-то място в подреждането с актив от 7 точки. Кобеньо и Пабло Ернандес за контузени, а Еберт е с наказание.

Бетис постигна втора победа за сезона и първа далеч от дома. В предишния кръг играчите на Пепе Мел спечелиха дербито на новаците, надделявайки с 2:1 като гости на Спортинг Хихон, след като осъществиха пълен обрат през второто полувреме. С успеха севилци вече са на 10-та позиция във временното класиране с актив от 8 точки. За гостуването в Мадрид на Райо контузени са Ван дер Ваарт, Варгас, Дигар и Матия.

Прогноза: Райо Валекано - Бетис 1:1


Атлетик Билбао - Валенсия
Стадион: "Сан Мамес", Билбао
Дата: 04.10.2015 г.
Час: 17:00
Съдия: Хавиер Естрада


Атлетик Билбао и Реал Сосиедад извъртяха ново равенство в голямото баско дерби. Този път срещата между двата регионални съперника завърши без отбелязани попадения. Със спечелената точка играчите на Ернесто Валверде успяха да се измъкнат от зоната на изпадащите и в момента "лъвовете" имат 4 точки в актива си, но остават в непосредствена близост до отборите под чертата. За настоящия двубой с травми в отбора на Атлетик остават Муняин, Рамальо и Боведа.

Валенсия постигна първи домакински успех за кампанията, след като в предишния кръг "прилепите" надделяха с минималното 1:0 над тима на Гранада. Така играчите на Нуно Санто вече имат 9 точки в актива се намират на 8-мо място в таблицата. През седмицата Валенсия постигна и първа победа в груповата фаза на Шампионската лига. Испанският клуб се наложи с 1:0 при визитата си на френския Олимпик Лион. За гостуването в Билбао контузени са Андре Гомеш, Диего Алвеш, Хосе Гая и Матю Райън.

Прогноза: Атлетик Билбао - Валенсия 2:2


Леванте - Виляреал
Стадион: "Сиутат де Валенсия", Валенсия
Дата: 04.10.2015 г.
Час: 19:15
Съдия: Алфонсо Алварес

Леванте продължава заедно с Малага да се единствените два отбора, които нямат победа в актива си след първите 6 кръга от кампанията в Примера. Преди седмица "прилепите" загубиха с 3:0 гостуването си на Хетафе. Играчите на Лукас Алкарас инкасираха всичките три попадения във вратата си в последните 10 минути на срещата. Така Леванте заема предпоследното 19-то място в класирането с актив от 3 точки. За настоящия двубой контузени са Лопес, Гарсия, Верса и Хуанфран.

Отборът на Виляреал поведе колоната в Ла Лига, след като "жълтата подводница" торпилира и ексшампиона Атлетико Мадрид след победа с 1:0. Преотстъпеният от "Висенте Калдерон" Лео Баптищао отбеляза единствения гол в 14-ата минута във вратата на клуба, чиято собственост е. С успеха си над столичани играчите на Марселино Гарстия Торал събраха 16 точки в актива си и са едноличен водач в Примера след първите 6 кръга от сезона. Виляреал за първи път в историята си оглави еднолично класирането в испанския шампионат. За гостуването на Леванте с травми са Асенхо, Мусакио, Бакамбу и Адриан.

Прогноза: Леванте - Виляреал 1:3

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
257