Барселона ще разгроми Лас Палмас на Камп Ноу


П. Пенков

Барселона ще разгроми Лас Палмас на Камп Ноу

Барселона приема Лас Палмас на "Камп Ноу" в двубой от шестия кръг на испанската Примера дивисион. Съставът на Луис Енрике се намира на петото място във временното подреждане, но това се дължи, поради факта, че първите трима в класирането притежават еднакъв точков актив - 13, което е с пункта повече от този на Барселона. Новакът в Примера дивисион Лас Палмас пък успя да вземе само 5 точки от първите си 5 срещи. Три от тях тима извоюва, по-рано тази седмица, когато Лас Палмас постигна изненадваща победа с 2:0 над Севиля. Други две от тези пет бяха постигнати при равенстава срещу Леванте и Селта Виго. В останалите си две срещи - срещу Атлетико Мадрид и Райо Валекано, тима не успя да спечели точки, губейки съответно с един и същ резултат в двете срещи с 1:0. Барселона пък претърпя неочаквана загуба с 4:1 преди три дни при гостуването си на Селта Виго. Това сложи край на серията от четири поредни победи на Барса в Примера - над Атлетик Билбао, Малага, Атлетико Мадрид и Леванте.

Добра новина за Барселона ще бъде завръщането в игра на Жорди Алба, който е на линия отново, след като пропусна последния двубой, поради контузия. Луис Суарес, Неймар и Лионел Меси се очаква отново да победат атаката на Барселона, а Серхи Роберто и Адриано ще се борят за титулярни позиции.

Лас Палмас е много вероятно да не приложи никакви промени в състава си в мача с Барселона и да излезе с оптималното, с което разполага на този момент. Анхел и Шави Кастелано са аут, поради контузии, а Мубарак Вакасо ще се бори за втори пореден двубой, като титуляр в полузащитата на тима.


Прогноза: Барселона - Лас Палмас 5:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
275