Реал Мадрид прегази Бетис (видео)


И. Ангелов

Реал Мадрид прегази Бетис (видео)

Хамес Родригес и Гарет Бейл блеснаха в срещата между Реал Мадрид и Реал Бетис от втория кръг на испанската Ла Лига. Двамата се отчетоха с по два гола и асистенция в погрома с 5:0 на "Сантиаго Бернабеу". 

Още във 2-ата минута Хамес центрира перфектно на главата на непокрития Бейл, който матира Адан за 1:0. В 6-ата минута вратарят спаси удар на Роналдо от пряк-свободен. Последва положение пред Бензема.

В 39-ата минута Хамес изпълни по прекрасен начин пряк-свободен удар с много сила и точно в гредата и мрежата за 2:0. 

Второто полувреме започна както и първото - още с първата си атака, в която всички в бяло бяха замесени, Хамес намери Данило и изведе Бейл за центриране към Бензема, а перфектният пас бе завършен от нападателя с глава. В 50-ата минута Хамес вкара нов невероятен гол със задна ножица - 4:0.

В 61-ата минута Молина бе изведен в наказателното поле на домакините и Варан го повали, което бе дузпа. Кейлор Навас обаче спаси удара на Рубен Кастро. В 77-ата Рамос нацели гредата с акробатично изпълнение. Малко преди края Бейл оформи крайния резултат с нов мощен удар, който се отби в гредата и влетя в мрежата - 5:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
104