Тошак: Роналдо ще напусне Реал преди Бейл


И. Ангелов

Тошак: Роналдо ще напусне Реал преди Бейл

След посредствен сезон с Реал Мадрид уелският нападател Гарет Бейл получи много критики от медиите и феновете, но бившият треньор Джон Тошак смята, че уелсецът ще остане на "Сантиаго Бернабеу" още дълги години. Според него Кристиано Роналдо ще напусне клуба преди 25-годишния Бейл. BBC Sport цитира:

"Моето мнение е, че вероятно ще видим Кристиано да напусне Мадрид преди Гарет, по една или друга причина. Очевидно е нужно време за адаптиране, а парите, платени за Бейл и възрастта му са фактор против него. Той има още много работа за вършене."

Бившият треньор на Реал - Тошак, който даде и дебют на Бейл в националния отбор, обясни, че той все още не е намерил правилното си място в състава:

"Надявам се Гарет да получи възможност да играе на позиция на терена, от която да нанася най-много неприятности на противника. Не съм сигурен, че като го оставиш на крилото той е най-добър, но наличието на Кристиано е причината за това. Роналдо винаги е бил дясно крило, но харесва да играе от ляво и мисля, че Гарет страда заради това."

За Рафаел Бенитес, който пое волана в Реал след Карло Анчелоти, Тошак заяви:

"Рафа има всичко нужно. Няма съмнение за това. Рафа беше в Мадрид по времето, когато и аз бях там, работейки с младежките отбори. Всеки ден във вестниците се казва, че Рафа ще направи това, или Рафа ще направи онова, но все пак ще трябва да изчакаме и да видим."

  Сподели
101