Калдерон: Рамос не се чувства щастлив в Реал


Н. Гавазов

Калдерон: Рамос не се чувства щастлив в Реал

Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон е на мнение, че Манчестър Юнайтед има всички шансове да получи защитника на Кралския клуб Серхио Рамос. Както е известно, Реал проявява най-сериозен интерес към титулярния вратар на "червените дяволи" Давид Де Хеа. Според слухове в пресата, Юнайтед е решил да обърне тази ситуация в своя полза, искайки Рамос в замяна на своя страж.

Една част от източниците твърдят, че 29-годишният защитник вече учи английски, други, че предложението на английския гранд е 21 милиона паунда плюс Де Хеа, а трети - че "червените дяволи" са готови да удвоят заплатата на Рамос.

Така или иначе, бившият президент на Реал Мадрид смята, че преходът на Рамос в Манчестър е възможен. Калдерон е убеден, че играчът от националния отбор на Испания не е щастлив в Мадрид след последните събития на "Сантяго Бернабеу".

"Очевидно е, че той не се чувства щастлив, тъй като президентът отказва да продължи договора му. Аз възприемам това като наказание, защото той публично подкрепи Карло Анчелоти, той каза, че неговото уволнение е грешка, освен това не подкрепя Икер Касияс, който е човек на Перес", заяви Калдерон.

Както е известно от съобщения във вчерашната испанска преса, президентът Флорентино Перес е предложил на футболиста заплата от 7.5 милиона евро годишно, но Рамос продължава да настоява за 10 милиона на година.

 

  Сподели
65