И Атлетико е вдигнал мерника на жълтата подводница


FUTBOL-TV

И Атлетико е вдигнал мерника на жълтата подводница

Виляреал - Атлетико Мадрид
Стадион: "Ел Мадригал", Виляреал
Дата: 29.04.2015г.
Час: 23:00
Съдия: Гонсалес Гонсалес

В един от късните двубои, които ще се изиграят в сряда вечер от междинния 34-ти кръг в Примера Дивисион, един срещу друг се изправят съставите на Виляреал и Атлетико Мадрид. За домакините на дневен ред стои участие в Лига Европа, докато гостите са се устремили в най-комерсиалния турнир - Шампионската лига.

Виляреал започва много сериозно да изпуска парата. В предишния кръг "жълтата подводница" завърши наравно 0:0 при гостуването си на Реал Сосиедад. Така играчите на Марселино Гарсия Торал записаха седми пореден двубой в Ла Лига без победа, като в тази поредица Виляреал инкасира две поражения и цели пет ремита. Благодарение на подаръците, които Малага направи за "жълтата подводница" и пропиля редица изгодни възможности, тимът на Виляреал все още заема заветното 6-то място с актив от 53 точки. Проблемите пред домакините са свързани с контузиите на редица футболисти. С травми преди мача с Атлетико са Уче, Вието, Черишев, Дос Сантос, Мусачио, Бруно и Марин.

В събота все още действащият шампион на Испания записа 10-ти пореден двубой без загуба в Ла Лига. Този път Атлетико се справи над отбора на Елче, побеждавайки валенсианци с класическото 3:0. Така играчите на Диего Симеоне направиха решителна крачка за 3-ото място в крайното класиране в Примера, което ще гарантира на "дюшекчиите" директна промоция за груповата фаза на Шампионската лига. В момента "лос колочонерос" имат в актива си 72 точки и могат да са спокойни поне в следващите два кръга за въпросната позиция. Единственият под въпрос за гостуването във Виляреал е Марио Суарес.

В първия двубой между двата състава един срещу друг през сезона Виляреал шокира "Висенте Калдерон" и победи Атлетико с 1:0 с гол на Вието в края на мача. Последните четири шампионатни мача на "Ел Мадригал" завършиха с две равенства, една победа за Атлетико и една за Виляреал, като успехът на "жълтата подводница" е от април месец 2010 г.

Прогноза: Виляреал - Атлетико Мадрид 0:1

Последни 5 изиграни срещи:

Виляреал:

05 април Валенсия - Виляреал 0:0 (Примера)
09 април Виляреал - Еспаньол 0:3 (Примера)
12 април Хетафе - Виляреал 1:1 (Примера)
19 април Виляреал - Кордоба 0:0 (Примера)
25 април Реал Сосиедад - Виляреал 0:0 (Примера)

Атлетико Мадрид:

11 април Малага - Атлетико Мадрид 2:2 (Примера)
14 април Атлетико Мадрид - Реал Мадрид 0:0 (Шампионска лига)
18 април Депортиво Ла Коруня - Атлетико Мадрид 1:2 (Примера)
22 април Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 1:0 (Шампионска лига)
25 април Атлетико Мадрид - Елче 3:0 (Примера)


Досегашни срещи:

Виляреал - Атлетико Мадрид

27 срещи
10 победи за Виляреал
6 равенства
11 победи за Атлетико Мадрид
Голова Разлика: 42:40 за Атлетико Мадрид

 

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
287