Меси: Имах проблеми през миналия сезон, но сега всичко е добре


Н. Гавазов

Меси: Имах проблеми през миналия сезон, но сега всичко е добре

Нападателят на Барселона Лионел Меси заяви, че се чувства щастлив в клуба след трудната 2014 година. Както е известно, аржентинецът имаше здравословни проблеми през миналия сезон, а това се отрази на формата му. Отделно, каталунците не спечелиха нито един трофей, а националният отбор на Аржентина загуби финала на Мондиал 2014. Към всичко това дойдоха и проблемите извън терена след скандала с укриването на данъци.

Сега обаче картината е съвсем различна. Меси има на сметката си 45 гола в 44 мача, а Барселона е лидер в класирането на Примера дивисион и по убедителен начин се класира за четвъртфиналите в Шампионска лига.

Аржентинецът не крие, че се чувства щастлив от ситуацията.

"Започнах този сезон по различен начин след случилото се през миналата година. Имах трудности заради събития извън терена, но този път започнах различно и се чувствам много добре. Не бях постоянен през миналия сезон. Контузия ме извади от игра за известно време и когато се върнах не се чувствах добре. Сега просто опитвам да се върна към най-добрите си дни и мисля, че се получава", заяви Меси.

"Раждането на Тиаго промени всичко, особено мисленето ми. Сега той е на преден план, а всичко друго идва след това. Промяна настъпи и в отношението ми към мачовете. Преди, ако загубех или направех нещо не както трябва, аз не разговарях с никого в продължение на няколко дни. Сега след като се прибера от мач у дома, виждам сина си и всичко отминава. Бащинството ми помогна да разбера, че в живота има и други неща освен футбола", каза още аржентинецът.

 

  Сподели
47