Райо Валекано - Реал Мадрид - Дерби в сряда вечер


П. Пенков

Райо Валекано - Реал Мадрид - Дерби в сряда вечер

Райо Валекано - Реал Мадрид
Стадион: "Кампо де Вайекас", Мадрид
Дата: 08.04.2015г.
Час: 23:00
Съдия: Мелеро Лопес


В сряда от 23:00 часа ще станем свидетели на мадридско дерби в Примера дивисион, след като Райо Валекано приема Реал Мадрид на стадион "Тереса Риверо". Двата клуба заемат раздалечени позиции един от друг във временното подреждане, като съответно "белия балет" е втори, оставайки на 4 точки зад лидера Барселона, докато Райо е 9-ти с 38 спечелени точки от 29 изминали кръга.

Колкото и интересно да звучи, гледайки моментната форма на двата тима, можем да определем съставът на Пако Хемес като фаворит за победата в предстоящата среща, тъй като той постигна четири победи и една загуба в последните си пет двубоя от Примера. През уикенда Райо Валекано постигна успех с 2:1 при визитата си на Ейбар, което удължи на три поредни успеха серията на тима. Единствената скорошна загуба на Райо беше в началото на месец март, когато отбора загуби с 6:1 при визитата си на първия в подреждането - Барселона.

Реал Мадрид от своя страна ще има приоритет отново да си върне лидерската позиция, която засега остава на четири точки отстояние. В неделя съставът на Карло Анчелоти постигна доста впечатляващ успех, разгромявайки с 9:1 непретенциозния тим на Гранада на собствения си "Сантяго Бернабеу". Формата на тима не е от най-добрите, след като "мадридчани" регистрираха 2 победи, 1 равенство и 2 загуби в последните си 5 срещи от Ла Лига.

Бразилският полузащитник на Райо Валекано - Лео Баптищао няма да може да вземе участие срещу Реал Мадрид, тъй като все още продължава да се лекува от контузия. За сметка на това пък съотборниците му Антонио Амая и Робърт Трасхорас трябва да се завърнат в отбора, след като изтърпяха наказанията си.

Мениджърът на Реал Мадрид Карло Анчелоти няма да може да разчита на контузения Пепе, както и наказания Алваро Арбелоа. В допълнение Гарет Бейл не се знае със сигурност дали все още ще може да бъде включен в групата за мача, тъй като получи лека травма в двубоя с Гранада през уикенда.

Прогноза: Райо Валекано - Реал Мадрид 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Райо Валекано:

28 февруари Райо Валекано - Леванте 4:2 (Примера)
08 март Барселона - Райо Валекано 6:1 (Примера)
14 март Райо Валекано - Гранада 3:1 (Примера)
21 март Райо Валекано - Малага 1:0 (Примера)
03 април Ейбар - Райо Валекано 1:2 (Примера)

Реал Мадрид:

07 март Атлетик Билбао - Реал Мадрид 1:0 (Примера)
10 март Реал Мадрид - Шалке 04 3:4 (Шампионска лига)
15 март Реал Мадрид - Леванте 2:0 (Примера)
22 март Барселона - Реал Мадрид 2:1 (Примера)
05 април Реал Мадрид - Гранада 9:1 (Примера)

Досегашни срещи:

Райо Валекано - Реал Мадрид

33 срещи
5 победи за Райо Валекано
3 равенства
25 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 90:33 за Реал Мадрид

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
261