Алмерия няма никакъв шанс за точка на Камп Ноу


П. Пенков

Алмерия няма никакъв шанс за точка на Камп Ноу

Барселона - Алмерия
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 08.04.2015г.
Час: 21:00
Съдия: Ернандес Ернандес


В междинния 30-ти кръг от испанската Примера дивисион, Барселона приема Алмерия на стадион "Камп Ноу". "Каталунците" са лидери във временното подреждане, притежавайки актив от 71 точки и 4 пункта преднина пред втория Реал Мадрид. Алмерия пък е първия отбор намиращ се в зоната на изпадащите, след като тима успя да натрупа едва 25 точки след 29-те изминали кръга досега. Последният път, когато тези два отбора се изправиха един срещу друг Барса спечели с 2:1 с попаденията на Неймар и Жорди Алба, като това се случи в началото месец ноември миналата година.

В момента съставът на Луис Енрике е в серия от пет поредни победи в Примера дивисион, като през уикенда "каталунците" спечелиха с минималното 1:0 визитата си на Селта Виго. Този на Хуан Игнасио Мартинес пък не успя да спечели нито точка през уикенда, губейки у дома с 4:1 от Леванте, като това беше втората поредна загуба за Алмерия в Примера. В последните си пет срещу тима записа 3 загуби и 2 равенства.

За Барселона добра новина ще бъде завръщането отново в игра на Хавиер Масчерано, който изтърпя наказанието си. Аут обаче остава Серхио Бускетс, който тепърва ще трябва да стори това, както и Жорди Алба, който се възстановява от травма. Томас Вермаелен пък ще бъде подложен на късни медицински прегледи, които ще имат за цел да покажат дали той ще може да се включи в срещата с Алмерия.

За гостите Мичел Маседо и Фран Велес продължават да се намира в клубния лазарет, така че нямат да пътуват със съотборниците си за Барселона. Освен тях полузащитникът Верса също няма да попадне в групата, тъй като трябва да изтърпи наказание.

Прогноза: Барселона - Алмерия 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Барселона:

08 март Барселона - Райо Валекано 6:1 (Примера)
14 март Ейбар - Барселона 0:2 (Примера)
18 март Барселона - Манчестър Сити 1:0 (Шампионска лига)
22 март Барселона - Реал Мадрид 2:1 (Примера)
05 април Селта - Барселона 0:1 (Примера)

Алмерия:

28 февруари Алмерия - Депортиво Ла Коруня 0:0 (Примера)
07 март Елче - Алмерия 1:0 (Примера)
15 март Алмерия - Виляреал 0:0 (Примера)
21 март Атлетик Билбао - Алмерия 2:1 (Примера)
04 април Алмерия - Леванте 1:4 (Примера)

Досегашни срещи:

Барселона - Алмерия

19 срещи
15 победи за Барселона
4 равенства
0 победи за Алмерия
Голова Разлика: 57:10 за Барселона

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
211