Реал няма право на грешка при визита на Мартинес Валеро


П. Пенков

Реал няма право на грешка при визита на Мартинес Валеро

Елче - Реал Мадрид
Стадион: "Мартинес Валеро", Елче
Дата: 22.02.2015г.
Час: 22:00
Съдия: Иглесиас Виянуева


Реал Мадрид гостува на "Естадио Мануел Мартинес Валеро", където ще премери сили с Елче в сблъсък от 24-я кръг на испанската Примера дивисион. Съставът на Карло Анчелоти продължава да притежават първото място във временното подреждане, въпреки че само точка дели втория Барселона от атакуване на статуквото. Елче пък се намира на границата на зоната на изпадащите, ситуирайки се на 17-то място с актив от 23 точки и 4 пункта преднина пред Гранада, който е първия тим в опасната зона.

Успехът на съставът на Фран Ескриба, който успя да се измъкне от зоната на изпадащите, се дължи на трите победи, които постигна тима в последните си 5 срещи от Ла Лига. В средата на януари месец Елче постигна първата от тях, надигравайки у дома Леванте с минималното 1:0. След този мач тима претърпя две поредни загуби, съответно с 6:0 от Барселона и с 1:0 от Гранада, но все пак намери сили да се възстанови. Това стана, след като Елче взе трите точки при домакинството си на Райо Валекано уикенд по-късно, както и при визита си на Ейбар на 16 февруари.

"Белият балет" пък се реваншира преди седмица за загубата от Атлетико Мадрид с 4:0 по-рано този месец, постигайки лесен успех с 2:0 над Депортиво Ла Коруня в двубой от "Сантяго Бернабеу". През средата на тази седмица пък Реал Мадрид постигна отново същия резултат, но този път при гостуването си на Шалке 04 в 1/8-финален сблъсък от Шампионска лига, осигурявайки си добра преднина преди реванша, който ще бъде на 10 март.

Много вероятно е треньорът на Елче Фран Ескриба да заложи на същите футболисти, които постигнаха двете поредни победи в Примера. Отсъстващ за тима е контузения полузащитник Педро Москера, докато Хосе Анхел и Серхио Пелегрин ще бъдат подложени на късни фитнес тестове.

Реал Мадрид има сериозни проблеми с контузени играчи, като това са - Лука Модрич, Серхио Рамос, Хамес Родригес, Сами Кедира и Фабио Коентрао. В допълнение пък Даниел Карвахал не се знае дали със сигурност ще може да се включи в срещата, като физическото му състояние вероятно ще бъде обект на засилени дискусии в часовете преди сблъсъка.

Прогноза: Елче - Реал Мадрид 0:3

Последни 5 изиграни срещи:

Елче:

18 януари Елче - Леванте 1:0 (Примера)
24 януари Елче - Барселона 0:6 (Примера)
31 януари Гранада - Елче 1:0 (Примера)
09 февруари Елче - Райо Валекано 2:0 (Примера)
16 февруари Ейбар - Елче 0:1 (Примера)

Реал Мадрид:

31 януари Реал Мадрид - Реал Сосиедад 4:1 (Примера)
04 февруари Реал Мадрид - Севиля 2:1 (Примера)
07 февруари Атлетико Мадрид - Реал Мадрид 4:0 (Примера)
14 февруари Реал Мадрид - Депортиво Ла Коруня 2:0 (Примера)
18 февруари Шалке 04 - Реал Мадрид 0:2 (Шампионска лига)

Досегашни срещи:

Елче - Реал Мадрид

45 срещи
6 победи за Елче
10 равенства
29 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 118:44 за Реал Мадрид

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
269