Реал Сосиедад и Виляреал няма да се победят


Н. Гавазов

Реал Сосиедад и Виляреал няма да се победят

Реал Сосиедад - Виляреал
Стадион: "Аноета", Сан Себастиан
Дата: 14.01.2015г.
Час: 21:00
Съдия: Веласко Карбайо

Днес ще се състоят общо четири двубоя от Купата на Испания, но най-интересният ще бъде на Аноета, където домакините от Реал Сосиедад ще се опитат да заличат гола пасив от първата среща. Попадението на Денис Черишев падна 12 минути преди последния съдийски сигнал и веднага промени разположението на силите. Независимо от минималната победа, Виляреал е фаворит в обшия сблъсък, тъй като успя да запази суха вратата си. Сега срещу всяко попадение на "подводничарите" на "Аноета", хората на Дейвид Мойс ще трябва да отговарят с две, което ще принуди баските да бъдат много внимателни в отбрана.

Интригата в мача обаче присъства и домакините не бива да бъдат отписвани от сметките. В Сан Себастиан баските могат да победят всеки един съперник и в този смисъл мисията тази вечер не изглежда неизпълнима. Тук глави преклониха и тримата лидери, но също така трябва да припомним, че много по-класни отбори си тръгнаха с точки и победи.

Домакините влизат в мача с добра серия от четири срещи без загуба в Примера. Победа е само една, но пък тя дойде срещу Барселона и предизвика сътресения в каталунския клуб, но по-важното е, че отдалечи Сосиедад от опасната зона. През уикенда Реал записа поредното равенство под ръководството на новия си наставник (срещу Гранада 1:1), което накара Мойс да заяви, че трябва да се побеждава и навън.

Виляреал се намира в още по-прекрасна серия. "Жълтата подводница" за последно загуби на 2 ноември, а оттогава записа пет победи и три равенства, които замесиха тима в борбата за евротурнирите, а на теория и в надпреварата за Шампионска лига. Виляреал също както днешния си съперник завърши наравно през уикенда, също като гост (на "Росаледа" в Малага) и също след като бе повел в резултата.

Предположенията са за равностоен мач, като гостите ще играят много внимателно в защита, разчитайки да отбележат гол, който почти ще предреши изхода на мача. Напълно е възможно Дейвид Мойс също да избере подобна тактика и след почивката, ако нулевото равенство се запази, да видим по-активни действия от страна на домакините. В този смисъл не бива да очакваме много голове и ще е напълно разумно, ако в нашата игра изберем вариант с отбелязване на под 2.5 гола.

Прогноза: Реал Сосиедад - Виляреал 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Реал Сосиедад:

17 декември Реал Сосиедад - Овиедо 2:0 (Купа на Краля)
20 декември Леванте - Реал Сосиедад 1:1 (Примера)
04 януари Реал Сосиедад - Барселона 1:0 (Примера)
07 януари Виляреал - Реал Сосиедад 1:0 (Купа на Краля)
11 януари Гранада - Реал Сосиедад 1:1 (Примера)

Виляреал:

17 декември Виляреал - Кадис 3:0 (Купа на Краля)
21 декември Виляреал - Депортиво Ла Коруня 3:0 (Примера)
03 януари Елче - Виляреал 2:2 (Примера)
07 януари Виляреал - Реал Сосиедад 1:0 (Купа на Краля)
10 януари Малага - Виляреал 1:1 (Примера)


Досегашни срещи:

Реал Сосиедад - Виляреал

26 срещи
6 победи за Реал Сосиедад
9 равенства
11 победи за Виляреал
Голова Разлика: 38:23 за Виляреал

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
213