Барселона и Атлетико ще запишат реми на Камп Ноу


П. Пенков

Барселона и Атлетико ще запишат реми на Камп Ноу

Барселона - Атлетико Мадрид
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 11.01.2015г.
Час: 22:00
Съдия: Ундиано Майенко


В последна среща от неделния ден в испанската Примера дивисион, Барселона приема Атлетико Мадрид на стадион "Камп Ноу" в среща от 18-я кръг. Както знаете двата отбора продължават да заемат съседни позиции във временното подреждане с еднакъв точков актив от 38 пункта. Реал Мадрид пък остава лидер пред тях с 4 точки повече. Последният път, когато тези два съперника се изправиха един срещу друг беше през средата на месец май миналата година, като тогава те не успяха да излъчат победител помежду си и завършиха при равенство 1:1 в столицата на Каталуния.

Преди седмица съставът на Луис Енрике направи грешка при гостуването си на Реал Сосиедад, в което не успя да си тръгне дори и с точка, губейки на "Аноета" с 1:0. Това беше втората грешна стъпка за "каталунците" в последните им 5 изиграни срещи от Примера дивисион, след като в средата на декември Барса записа нулево равенство при визитата си на Хетафе. Преди няколко дни Барселона си осигури почти сигурно участие на 1/4-финалите в Купата на Краля, след като разгроми с 5:0 у дома Елче в първия сблъсък, трупайки комфортна преднина преди реванша.

Атлетико Мадрид също пропусна идеална възможност да атакува лидерската позиция в Примера дивисон, след като също в средата на миналия месец сгреши и то на собствения си "Висенте Калдерон". Тогава съставът на Диего Симеоне беше изненадан от "жълтата подводница" и загуби с минималното 1:0. След този мач обаче "дюшекчиите" успяха отново да се завърнат към победата серия, печелейки срещите си над Атлетик Билбао и Леванте. В допълнение през средата на тази седмица Атлетико надигра градския си съперник Реал с 2:0 в първи сблъсък от 1/8-финалите в Купата на Краля, изненадавайки "белия балет".

Отсъстващ за Барселона продължава да бъде контузеният Томас Вермаелен, а съотборника му Шави е под въпрос, тъй като не се намира в оптимална игрова форма. Неймар, Меси и Суарес се очаква да поведат нападението на "каталунците" в тази среща.

За Атлетико Мадрид привлеченият под наем Кани ще пропусне предстоящият двубой, тъй като изкълчи глезена си. Кристиан Ансалди също е аут, поради травма.

Прогноза: Барселона - Атлетико Мадрид 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
235