Реал Мадрид ще си тръгне с трудни три точки от Ла Росаледа


П. Пенков

Реал Мадрид ще си тръгне с трудни три точки от Ла Росаледа

Малага - Реал Мадрид
Стадион: "Ла Росаледа", Малага
Дата: 29.11.2014г.
Час: 21:00
Съдия: Иняки Гаридо

В интересен сблъсък от съботния ден в Примера дивисион, Малага приема Реал Мадрид на "Ла Росаледа" от 21:00 часа българско време. Домакините се намират на добрата за тях шеста позиция в подреждането, притежавайки актив от 21 точки. "Белият балет" пък продължава да оглавява таблицата с 30 спечелен точки и 2 точки преднина пред основния си конкурент Барселона

Малага имаше шанс дори да заеме по-горна позиция, ако преди седмица съставът на Шави Гарсия не беше претърпял поражение с 3:1 при гостуването си на Атлетико Мадрид. Това бе общо третото поражения за тима през настоящата кампания, загуба, която прекъсната прекрасната серия на Малага от пет поредни победи в Ла Лига. Само няколко дни след двубоя с Реал Мадрид тази събота, на Малага предстои и такъв с Депортиво Ла Коруня, в който тима ще се бори за участието си напред в Купата на Краля.

Реал Мадрид може да се каже, че се представя повече от блестящо, тъй като тима се намира в серия от 9 поредни успеха в Примера дивисион, победи които го изведоха до челната позиция в подреждането. Преди седмица съставът на Карло Анчелоти отново показа своята класа, разгромявайки като гост новака Ейбар с 4:0. В допълнение през средата на тази седмица Реал постигната поредната си победа Шампионска лига, въпреки че "мадридчани" си бяха гарантирали продължаването напред извън груповата фаза. Те надиграха Базел с минималното 1:0 на "Сейнт Якоб Парк", като благодарение на спечелените точки натрупаха актив от 15 пункта в група B.

За Малага добра новина ще бъде завръщането в игра на Серхио Санчес и Виторино Антунес. Контузени обаче остават Нордин Амрабат, Флавио Ферейра, Роберто Чен и Жуанми. 

Реал Мадрид няма проблем с новоконтузени или наказани играчи. Лука Модрид продължава да бъде дългосрочно отсъстващ, като се очаква да се завърне в игра в началото на февруари следващата година. Хесе пък все още провежда индивиадуални тренировъчни занимания, като се намира в оптимална физическа форма.

Прогноза: Малага - Реал Мадрид 2:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
297