Атлетико застава на точка зад върха и Реал Мадрид (видео)


И. Ангелов

Атлетико застава на точка зад върха и Реал Мадрид (видео)

Атлетико Мадрид прие Малага в среща от поредния дванадесети кръг на испанската Ла Лига, като след победата с 3:1 тимът ще застане на една точка зад лидера във временното класиране - Реал Мадрид, но с мач повече от вечния съперник, който все още не е играл този кръг. Тиаго, Гризман и Годин вкараха за домакините днес, а в края бе изгонен Габи.

Още в 12-ата минута Коке центрира от корнер и Тиаго пробяга на първа греда, за да засече с глава за 1:0. В 42-ата минута при една много добра атака Тюран изведе Гризман за лесен завършек и 2:0. 

В 64-ата минута Роке Санта Крус върна гол за гостите, и то по сензационен начин от невъзможен ъгъл. Атлетико веднага отговори със силно положение пред Тюран, но той нямаше късмет. В 73-ата минута за втори жълт картон игра напусна Самюел за гостите. Така Диего Годин вкара трети гол за Атлетико в 83-ата минута с глава при подаване от Тиаго.

В 88-ата минута и домакините останаха с 10 на терена, когато Габи извърши глупаво нарушение в центъра за втория си жълт картон.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
128