Реал Мадрид ще премине безпроблемно през Ейбар


П. Пенков

Реал Мадрид ще премине безпроблемно през Ейбар

Ейбар - Реал Мадрид
Стадион: "Мунисипал Ипуруа", Ейбар
Дата: 22.11.2014г.
Час: 19:00
Съдия: Фернандес Борбалан


В събота испанският гранд Реал Мадрид гостува на Ейбар, където в двубой от 12-я кръг на Примера дивисион ще се изправи в борба за трите точки. "Белият балет" е лидер във временното подреждане, притежавайки 2 точки преднина пред втория Барселона, а третия Валенсия остава на три точки зад Реал. Ейбар пък зеама комфортната за тима 10-та позиция в подреждането с актив от 13 точки.

Новакът в Примера дивисион със сигурност няма да поставени високи цели през кампанията, като вероятно приоритет за тях ще бъде оставенето им в елита и през следващия сезон. Именно, поради това те могат да бъдат доволни от позицията, която заемат. Обобщено съставът на Гайска Гаритано е непостоянен в представянето си, регистрирайки 3 победи, 4 равенства и 4 загуби от старта. Няколко дни преди паузата за националните отбори, Ейбар не успя да спечели нито една точка, губейки гостуването си на Малага с 2:1.

Реал Мадрид пък се намира в изключителна серия от 8 поредни победи в Ла Лига, като единствените грешки на тима бяха двете загуби (от Реал Сосиедад и Атлетико Мадрид) регистрирани в първите седмици от новата кампания. Последният успех на Реал Мадрид в първенството беше категоричното надиграване на Райо Валекано с 5:1 на "Сантяго Бернабеу". В допълнение на доброто представяне в Ла Лига, съставът на Карло Анчелоти и първи и своята група в Шампионска лига, притежавайки максимален актив от точки след първите 4 изиграни срещи от турнира.

За Ейбар единствените двама, които ще пропуснат срещата с Реал Мадрид са Дидак Вия и Федерико Пиовакари. Освен тези двама футболисти, треньорът Гайска Гаритано няма никакви проблеми с контузени или наказани играчи.

Лука Модрид, който получи травма по време на двубоя с Хърватия, стана ясно, че ще няма да може да се включи отново в игра за Реал Мадрид поне до края на януари следващата година. Това със сигурност ще бъде сериозен проблем за Карло Анчелоти, с който ще трябва да се справя. В допълнение Фабио Коентрао и Даниел Карвахал все още не са се възстановили от травмите си, така че няма да могат да се взаемат участие този уикенд.

Прогноза: Ейбар - Реал Мадрид 0:3

Последни 5 изиграни срещи:

Ейбар:

04 октомври Ейбар - Леванте 3:3 (Примера)
18 октомври Барселона - Ейбар 3:0 (Примера)
25 октомври Ейбар - Гранада 1:1 (Примера)
03 ноември Райо Валекано - Ейбар 2:3 (Примера)
08 ноември Малага - Ейбар 2:1 (Примера)

Реал Мадрид:

25 октомври Реал Мадрид - Барселона 3:1 (Примера)
29 октомври Корнея - Реал Мадрид 1:4 (Купа на Краля)
01 ноември Гранада - Реал Мадрид 0:4 (Примера)
04 ноември Реал Мадрид - Ливърпул 1:0 (Шампионска лига)
08 ноември Реал Мадрид - Райо Валекано 5:1 (Примера)

Досегашни срещи:

Ейбар - Реал Мадрид

2 срещи
0 победи за Ейбар
1 равенство
1 победа за Реал Мадрид
Голова Разлика: 3:1 за Реал Мадрид

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
225