Реал ще спечели Битката за Мадрид срещу Райо


П. Пенков

Реал ще спечели Битката за Мадрид срещу Райо

Реал Мадрид - Райо Валекано
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 08.11.2014г.
Час: 21:00
Съдия: Перес Монтеро


В битка за Мадрид в събота от 21:00 часа един срещу друг ще се изправят Реал Мадрид и Райо Валекано, част от 11-я кръг в испанската Примера дивисион. Съставът на Карло Анчелоти е временен лидер в подреждането с актив от 24 точки, притежавайки аванс само от точка пред втория и третия - Валенсия и Атлетико Мадрид. Райо Валекано пък се намира на 12-то място, като само три точки делят отбора от попадане в зоната на изпадащите.

"Белият балет" вече се намира в серия от 7 поредни победи в Примера дивисион, последната която беше миналия уикенд, когато състава постигна поредната си убедителна победа, този път с 4:0 при визитата на Гранада. Освен това през средата на изминалата седмица Реал запази максималния си точков актив от група B на Шампионска лига, побеждавайки Ливърпул с 1:0 на "Сантяго Бернабеу". Благодарение на спечелените три точки тима се превърна в категоричен лидер в групата, притежавайки 12 точки и цели 6 пункта преднина пред втория Базел.

През изминалия месец Райо Валекано имаше наченки на желание да промени статуквото, постигайки две победи, съответно над Леванте и Градана, като спечелените шест точки оказаха влиянието си за сегашната добра позиция на тима в подреждането. За жалост на техните фенове обаче в този период Райо записа и три поражения - с 2:0 от Барселона, с 4:0 от Малага и с 3:2 у дома от Ейбар.

За Реал Мадрид отсъстващи ще бъдат конузените Сами Кедира, Фабио Коентрао, Асиер Ияраменди и Даниел Карвахал. В допълнение Хесе не се знае дали ще може да вземе участие, поради лошата физическа форма, в която се намира.

Райо Валекано пък няма никакви сериозни проблеми с контузени или наказани играчи, като единствено Тоньо ще бъде подложен на късен фитнес тест.

Прогноза: Реал Мадрид - Райо Валекано 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

22 октомври Ливърпул - Реал Мадрид 0:3 (Шампионска лига)
25 октомври Реал Мадрид - Барселона 3:1 (Примера)
29 октомври Корнея - Реал Мадрид 1:4 (Купа на Краля)
01 ноември Гранада - Реал Мадрид 0:4 (Примера)
04 ноември Реал Мадрид - Ливърпул 1:0 (Шампионска лига)

Райо Валекано:

27 септември Леванте - Райо Валекано 0:2 (Примера)
04 октомври Райо Валекано - Барселона 0:2 (Примера)
17 октомври Гранада - Райо Валекано 0:1 (Примера)
26 октомври Малага - Райо Валекано 4:0 (Примера)
03 ноември Райо Валекано - Ейбар 2:3 (Примера)

Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Райо Валекано

32 срещи
24 победи за Реал Мадрид
3 равенства
5 победи за Райо Валекано
Голова Разлика: 85:32 за Реал Мадрид

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
253