Селта шокира Барса на Камп Ноу (видео)


И. Ангелов

Селта шокира Барса на Камп Ноу (видео)

Селта лиши Барселона от първото място в испанската Ла Лига, след като днес победи каталунците с 1:0 на "Камп Ноу". По този начин Барса остава на 2 точки от върха и Реал Мадрид, както и на точка зад Атлетико Мадрид. Днес и късметът не бе с домакините, които на няколко пъти нацелиха гредата на опонента.

Още в 11-ата минута Неймар бе близо до гол, но ударът му срещна горната греда. В 30-ата минута Алварес спаси нов добър удар на Неймар. Само минута след това Меси нацели гредата и не успя да вкара своя гол номер 251 в лигата.

В началото на втората част Алба и Рафиня действаха добре, за да стигне топката на добра позиция до Неймар, който с ново изпълнение натресе гредата на Селта. 

Така се стигна до 55-ата минута, когато Алвеш не успя да изчисти добре една топка от опасна позиция за домакините, тя попадна в Нолито, който с гръб към вратата с пета изведе Ларивей в наказателното поле сам срещу Браво, и това бе 1:0.

Последваха ситуации пред Меси и Суарес. В 80-ата минута Меси застана зад топката при статично положение, стреля добре и... нацели гредата за пореден път в този двубой. В 84-ата минута Алварес спаси вратата си с нова прекрасна изява срещу Суарес. До повече така и не се стигна.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
109