Атлетико Мадрид победи убедително Кордоба (видео)


И. Ангелов

Атлетико Мадрид победи убедително Кордоба (видео)

Ателтико Мадрид ще заеме второто място в испанската Ла Лига, на точка зад Реал Мадрид, след като днес успя да победи в мача от десетия кръг на първенството Кордоба с 4:2. Всичко започна с автогол на гостите, преди Гризман, Манджукич и Гарсия да оформят резултата за домакините.

Срещата започна добре за Мадрид, като Коке нацели гредата още в 13-ата минута. Близо до гола по-късно бе и Манджукич. Чак в 43-ата минута един удар на Гризман бе отклонен и записан на името на Лусо. Минута след това гостите бяха близо до изравняване чрез Гилас.

В 53-ата минута Гилас все пак вкара, като това стана след корнер от Картабиа. В 58-ата минута Гризман отново вкара за Атлетико, като този път с глава оплете мрежата при центриране на Жуанфран.

В 62-ата минута Манджукич вкара с глава, при центриране на Коке на близката греда. Крайният резултат оформи Раул Гарсия в 80-ата минута, отново след добър удар с глава при асистенция на Коке. В 86-ата минута отново добре се прояви Гилас за 4:2, когато се възползва от слабите действия на отбраната на домакините.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
103