Реал победи Барселона убедително (видео)


И. Ангелов

Реал победи Барселона убедително (видео)

Реал Мадрид се приближи до точка от върха на класирането и Барселона днес, когато прие каталунците на "Сантиаго Бернабеу" и успя да победи с 3:1. Барса откри резултата рано в срещата чрез Неймар, но след голове на Кристиано Роналдо, Карим Бензема и Пепе, обратът бе осъществен и победата постигната.

Още в 4-ата минута Суарес намери Неймар от ляво, той навлезе през двама и стреля ниско в десния ъгъл на Касияс за 1:0. Последваха още няколко силни атаки за Барса, в най-добрата от които Лео Меси пропусна от непосредствена близост срещу Касияс.

След средата на полувремето Реал започна да атакува и в 35-ата минута при едно ниско центриране на Марсело, Жерар Пике спря топката с ръка и това бе дузпа. На бялата точка застана Роналдо и стреля точно, изпращайки вратаря в грешната посока.

След почивката "белите" обърнаха резултата. В 50-ата минута прекрасен корнер от Тони Кроос бе вкаран с глава от Пепе през Браво. В 61-ата при една бърза контра Хамес асистира на Бензема за гол от извън наказателното поле. 

След тази ситуация Луис Суарес бе заменен от Педро, а в 72-ата минута контузен Иниеста бе заменен от Серхи Роберто. Реал обаче продължи да играе по-добре и завърши с победа.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
94