Годин: Не бих напуснал Атлетико само за пари


И. Ангелов

Годин: Не бих напуснал Атлетико само за пари

Бранителят на Атлетико Мадрид, Диего Годин, заговори, че ще трябват повече от пари, за да бъде привлечен той от отбор извън Атлетико Мадрид. Той бе запитан за намеренията си и как се чувства преди дербито с Реал Мадрид в съботната вечер. Годин е идолизиран от феновете на Атлетико след попадението си срещу Барселона в последния ден от кампанията, с който бе спечелена и титлата в Ла Лига за първи път от 18 години.

"От момента, в който пристигнах, заради медиите, аз се почувствах желан от много отбори. Но до мен никога не е достигала друга информация. Тази година наистина започнаха да питат за мен, но с подкрепата на Диего Симеоне, и с чувствата, които имам към клуба, е много трудно да напуснеш."

"Вярно е, че футболът е професия и човек работи за парите си, но когато има намесени толкова много чувства, е много трудно да смениш клуба си за малко повече пари. Аз уважавам всеки играч и всяко негово решение, но аз така се чувствам. Аз реших да остана и дано това е за много години."

По отношение на срещата той завърши:

"Нашият манталитет е да спечелим всяка среща. Но ние знаем, че играем с Реал Мадрид на техен терен. Все пак искаме да победим."

  Сподели
162