Кроос: Пред мен нямаше други варианти, освен този с Реал


Н. Гавазов

Кроос: Пред мен нямаше други варианти, освен този с Реал

Новото попълнение на Реал Мадрид Тони Кроос сподели впечатленията си след своя преход в испанския гранд. Както е известно, вчера световният шампион с националния отбор на Германия подписа шестгодишен договор с Реал Мадрид, а също така бе представен на публиката.

"Бях впечатлен от това, как Реал се опита да ме получи. Всичко премина успешно и аз се радвам, че се намирам тук. В Байерн пред нас имаше една задача - победа. Не се съмнявам, че тук си поставят същите цели. Тук съм за да печеля трофеи. Ще положа всички усилия, за да може Реал да постига успехи. Разбира се, аз разговарях с Кедира за Реал и той добре се изказа за отбора, което ме убеди", заяви Кроос.

"През последните години играх на всички позиции в полузащита. Предпочитам да играя в центъра, но като цяло, за мен няма разлика. Готов съм да играя на всяка позиция в центъра на терена", уточни немецът.

"Веднага след като се разбра, че ще напусна Байерн, на мен ми се прииска да премина именно в Реал. Не съществуваха други варианти. Не съм имал проблеми с Гуардиола, дори напротив. С него се разбирахме, няма никакъв повод за критика. Неговият стил много ми подхождаше", споделя Кроос.

"Наказанието на Алонсо в мача за Суперкупата? Не знам, дали ще мога да играя. Започвам тренировки на 5 август. Двубоят ще се състои след седмица, поради това ще видим, как всичко ще се развие. Трудно е да се каже в каква форма ще бъда. Съотборниците в Байерн ме подкрепяха - те знаеха, че това е мое решение и го приеха", завърши играчът.

 

  Сподели
77