Бартомеу обеща големи промени в Барселона


Н. Гавазов

Бартомеу обеща големи промени в Барселона

Президентът на Барселна Жозеп Бартомеу заяви, че клубът се готви за големи промени след негативните резултати през този сезон. Както е известно, каталунците загубиха финала в Купата на Испания и отпаднаха на четвъртфиналите в Шампионска лига, а снощи не успяха да се възползват от домакинството си и да победят Атлетико, с което загубиха титлата в Примера дивисион.

"Някои футболисти ще напуснат нашия щаб, но стилът на Барселона няма да се промени. Сегашният цикъл продължава, но ще има големи промени. Вече няколко седмици готвим нов спортен проект. За неговите ключови моменти ще обявим в най-близко време. Меси остава в Барселона, именно това искахме", заяви Бартомеу.

"Атлетико заслужи титлата, те го показаха в последната среща. Относно нас, ние строим отбори, които трябва да се борят за победа във всички турнири или най-малко да играят на финал. През този сезон Барса игра решаващи мачове в Купата на Испания и Примера, но отборът претърпя неуспех. Не постигнахме целите си", каза още ръководителят на каталунците.

 

  Сподели
135