Бейл вкарва за последната победа на Реал (видео)


И. Ангелов

Бейл вкарва за последната победа на Реал (видео)

Реал Мадрид заема второто място след последния си мач за кампанията. Преди изиграването на решаващия мач за титлата в Ла Лига между лидера Атлетико и Барселона, Реал прие Еспаньол и победи с 3:1, а попадениета паднаха благодарение на Гарет Бейл и Алваро Мората.

В първото полувреме Еспаньол изобщо не изглеждаше, че иска да притесни своя опонент, а Бейл бе основната заплаха за гостите. В предни позиции обаче домакините изглеждаха разконцентрирани.

Втората част започна както и първата, а Бензема бе близо до гол при центриране на Бейл. В 64-ата минута резултатът бе открит, когато Бензема подаде по прекрасен начин в наказателното поле и уелсецът завърши хладнокръвно.

Доминацията на Реал продължи и до края. В 86-ата минута Мората удвои преднината, когато Рамос напредна, намери Ди Мария в дясно, и аржентинецът центрира за нападателя и голът от близо.

Току преди попадението на Мората, Алекс опита да затрудни Касияс в една от редките атаки на гостите. В тази ситуация той се справи, но в 90-ата минута той бе преодолян, когато Серхио Гарсия се измъкна добре от Рамос и Арбелоа, преди да намери Пици за завършек от близо и 2:1.

Това не бе всичко. Мората успя да се разпише още веднъж само минута след това, като отново асистенция записа Ди Мария.

1 Атлетико Мадарид




89т.
2 Реал Мадрид




87т.
3 Барселона




86т.
4 Атлетик Билбао




69т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
98