Реал Мадрид няма да сгреши срещу Валядолид


П. Пенков

Реал Мадрид няма да сгреши срещу Валядолид

Валядолид - Реал Мадрид
Стадион: "Хосе Сория", Валядолид
Дата: 07.05.2014г.
Час: 22:00
Съдия: Хил Мансано

В отложена среща от Испанската Примера дивисион Реал Мадрид гостува на Валядолид в сряда от 22:00 часа. Съставът на Карло Анчелоти все още пази теоретични шансове за трофея, тъй като е с мач по-малко от останалите си конкуренти. За момента "белия балет" заема третото място в подреждането с актив от 83 точки, изоствайки на две точки от втория Барселона и на цели 5 от лидера Атлетико Мадрид. Добрата новина за феновете на Реал е, че ако отбора успее да вземе останалите си двубои до края на кампанията и Барселона победи Атлетико Мадрид в последния кръг, то отбора ще може да бъде коронясан като шампион. През уикенда Реал не успя да вземе максимума от домакинството си на Валенсия, като едва в последните минути на мача успя да се добере до равенството 2:2.

Колкото до Валядолид, то тима все още пази шансове за оцеляването си, тъй като е 19-ти във временното подреждането, притежавайки актив от 35 точки, но до края на сезона тима ще изиграе 3 двубоя, които лесно могат да го измъкната от опасната зона, тъй като само точка го дели от мечтаното 17-то място. През уикенда съставът на Хуан Игинасио Мартинес направи важна крачка към осъществяването на тази своя цел, побеждавайки Еспаньол с 1:0 като домакин.

За Валядолид Фаусто Роси няма да може да вземе участие тази вечер, тъй като е наказан, но пък съотборника му Алваро Рубио вече изтърпя своето и ще може да се включи в игра. Манучи и Хайнц пък остават под въпрос, като вероятно ще бъдат подложени на късни фитнес тестове.

Алваро Арбелоа, Хесе, Карвахал и Бейл са четирите имена в Реал Мадрид, на които мениджърът Карло Анчелоти няма да може да разчита при гостуването на Валядолид.

Прогноза: Валядолид - Реал Мадрид 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Валядолид:

06 април Валядолид - Валенсия 0:0 (Примера)
11 април Осасуна - Валядолид 0:0 (Примера)
23 април Бургос - Валядолид 1:0 (Приятелска среща)
28 април Селта - Валядолид 4:1 (Примера)
03 май Валядолид - Еспаньол 1:0 (Примера)

Реал Мадрид:

16 април Барселона - Реал Мадрид 1:2 (Купа на Краля, Финал)
23 април Реал Мадрид - Байерн Мюнхен 1:0 (Шампионска лига)
26 април Реал Мадрид - Осасуна 4:0 (Примера)
29 април Байерн Мюнхен - Реал Мадрид 0:4 (Шампионска лига)
04 май Реал Мадрид - Валенсия 2:2 (Примера)

Досегашни срещи:

Валядолид - Реал Мадрид

98 срещи
16 победи за Валядолид
20 равенства
62 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 208:106 за Реал Мадрид

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
187