Анчелоти: Ще направим всичко възможно за победата


Н. Гавазов

Анчелоти: Ще направим всичко възможно за победата

Старши-треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти сподели очакванията си от финала за Купата на Испания срещу Барселона. Мачът е утре 16 април във Валенсия, с начален час 22:30 българско време. Италианският специалист бе категоричен, че отборът му трябва да победи.

"Не бива да губим финала. Трябва да направим всичко възможно за победата. Във финала може да се случи всичко, но се надяваме, че ще бъдем по-добрият отбор в мача. Ди Мария ще играе. Иско и Ияраменди? Някой от тях ще започне титуляр, но все още не съм решил кой. Сега не мога да ви кажа", заяви Анчелоти.

"Подхождаме към този мач с желание да изключим съперника от играта, което ще е много трудно, защото Барселона е много силен. Възнамеряваме да играем качествен футбол, присъщ на марката Реал", каза още италианецът.

"Цяла година работим и тренираме, за играем по определени способи. Ще се опитаме утре да покажем това. Това е единственият шанс да спечелим финала. Доволен съм от нашата игра във втората среща срещу Барселона в Примера. Утре трябва да играем по този начин през всичките 90 минути. Работихме над грешките си в отбрана, за да ги изкореним. Няма никакви проблеми с това да мотивирам играчите си, но утре трябва да действаме като едно цяло. Нямаме специален план срещу Меси. Трябва да играем добре в отбрана и да се жертваме на терена", продължава наставникът на Реал.

"Тази сутрин разбрах, че Кристиано Роналдо няма да играе. Разбира се, губим играч от висока класа, но отборът винаги силно е реагирал на отсъствието му, това само мотивира играчите. Подходът трябва да бъде само един, без значение с Роналдо или без него. Утре е първият финал, но ние искаме още два трофея", добави Анчелоти.

 

  Сподели
79