Възможно ли е Алмерия да изненада Реал на Бернабеу?


П. Пенков

Възможно ли е Алмерия да изненада Реал на Бернабеу?

Реал Мадрид - Алмерия
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 12.04.2014г.
Час: 23:00
Съдия: Мартинес Мунуера

Реал Мадрид приема Алмерия на "Сантяго Бернабеу" в последен двубой от съботния ден в испанската Примера дивисион. Съставът на Карло Анчелоти продължава да изостава на три точки от върха, който временно бива заеман от градския съперник Атлетико, а втори се нарежда вечния враг Барселона с две точки повече от "белия балет". Причината за изоставане на Реал се крие в двете поражения, които претърпя отбора в края на миналия месец, губейки прекия сблъсък с Барселона, а седмица по-късно и гостуването на Севиля с 2:1. За радост на мадридчани обаче те продължиха на 1/2 финалите в Шампионска лига, отстранявайки Борусия Дортмунд, а в следващата фаза ще трябва да се изправят срещу колоса - Байерн Мюнхен

Колкото до съставът на Алмерия, то момчетата на Франсиско Родригес се борят за оцеляването си в елита, като засега са 19-ти с актив от 30 точки, като само две им са нужни, за да се измъкнат от неудобната си позиция. В последните два кръга те успяха да спечелят нито точка, губейки визитата си на Валядолид с 1:0 и домакинството си на Осасуна с 2:1. Последната победа на Алмерия беше в края на месец март, когато тима надигра Реал Сосиедад с двубой със седем попадения. 

Карло Анчелоти има сериозни проблеми с контузени или наказани играчи преди този сблъсък. Отсъстващи за мадридчани ще бъдат наказаните Шаби Алонси и Даниел Карвахал, а Марсело, Кедира, Роналдо, Арбело и Хесе са контузени.

Прогноза: Реал Мадрид - Алмерия 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
219