Барселона ще си го изкара на Сосиедад


А. Йорданов

Барселона ще си го изкара на Сосиедад

Барселона - Реал Сосиедад
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 05.02.2014г.
Час: 23:00
Съдия: Гонсалес Гонсалес

Утре, от 23 часа българско време, отборите на Барселона и Реал Сосиедад се изправят един срещу друг в първи мач от полуфиналите за Купата на Испания. И двата отбора са далеч от най-добрата си форма, така че ни очаква интересен двубой, в който домакините са фаворит.

В последният кръг от Примера, "каталунците" допуснаха изненадваща загуба от Валенсия на своя "Ноу Камп" с 2:3 и определно това поражение ще е разтръсило съблекалнята на отбора. Наставникът Тата Мартино не може да използва Неймар и Джонтана дос Сантос, които продължават да са контузени.

Очаква се в защита да се завърнат Монтоя и Пуйол, които не взеха участие срещу "прилепите" за сметка на Пике и Дани Алвеш. В средата на терена по всяка вероятност ще действат Бускетс, Шави и Иниеста, а Сеск Фабрегас ще получи почивка, тъй като напоследък му се насъбраха доста мачове. В предни позиции ще бъдат Алексис Санчес и Лионел Меси, а Кристиан Тейо може да получи шанс за изява.

Гостите, подобно на "блаугранас" също допуснаха неприятна загуба. Те загубиха от Атлетико Мадрид с категоричното 4:0 на "Калдерон", но въпреки това са в борбата за участие в европейските клубни турнири. Хагоба Арасате не може да използва Даниел Естрада и Естебан Гранеро, които са с травми, а Маркел Бергара и Горка Елустондо са под въпрос и в последният момент ще се реши дали ше играят. Зимното ново попълнение Серхио Каналес пък едва ли вземе участие в срещата.

След тези проблеми, които имат "синьо - белите" в отбрана от първата минута ще стартират Анхел, Мартинес, Ансотеги и другият Мартинес. Като двойка дефанзивни халфове колегите от Испания прогнозират, че ще бъдат Бергара и Пардо. Пред тях пък ще действат Гриезман, Прието и Вела, а Имано Агирече ще бъде човека, който ще тормози защитата на Барселона.

Прогноза: Барселона - Реал Сосиедад 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Барселона:

19 януари Леванте - Барселона 1:1 (Примера)
22 януари Леванте - Барселона 1:4 (Купа на Краля)
26 януари Барселона - Малага 3:0 (Примера)
29 януари Барселона - Леванте 5:1 (Купа на Краля)
01 февруари Барселона - Валенсия 2:3 (Примера)

Реал Сосиедад:

19 януари Хетафе - Реал Сосиедад 2:2 (Примера)
22 януари Реал Сосиедад - Сантандер 3:1 (Купа на Краля)
27 януари Реал Сосиедад - Елче 4:0 (Примера)
30 януари Сантандер - Реал Сосиедад 0:3 (Купа на Краля)
02 февруари Атлетико Мадрид - Реал Сосиедад 4:0 (Примера)

Досегашни срещи:

Барселона - Реал Сосиедад

165 срещи
94 победи за Барселона
39 равенства
32 победи за Реал Сосиедад
Голова Разлика: 340:167 за Барселона

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
325