Мартино: Сега разпределението на силите в Испания е друго


Н. Гавазов

Мартино: Сега разпределението на силите в Испания е друго

Старши-треньорът на Барселона Херардо Мартино коментира поражението с 2:3 от Валенсия в среща от 22-я кръг на Примера дивисион. Според наставника на каталунците, неговите футболисти, които поведоха с ранен гол на Алексис Санчес, твърде рано са помислили, че въпросът с победителя в мача е решен, което е една от причините за поражението.

"След половин час игра помислихме, че всичко е готово и бяхме наказани за това. Говорих, че в мача с Валенсия може да си платим за своите грешки, но въпреки това ги извършихме. Първият гол на съперника ни лиши от увереност, а вторият ни доведе до отчаяние", заяви Мартино.

"Сега съотношението на силите в шампионата на Испания е съвсем друго. Ще се постараем да си върнем първото място, което най-вероятно ще загубим този уикенд. Тепърва ще играем срещу преки конкуренти за титлата. Разтревожен съм от поражението и разчитам да се оправим по-бързо от него, не бива да се предаваме", каза още наставникът на каталунците.

"Имало е мачове, в които ни се е отдавало да реагираме, но сега не ни достигнаха свежи идеи. Когато има възможност да се обезпечи победата, трябва да се възползваме от това, но ние предоставихме шансове на Валенсия и те се възползваха", завърши Мартино.

 

  Сподели
124