Валенсия взе победа от Барса на Камп Ноу (видео)


И. Ангелов

Валенсия взе победа от Барса на Камп Ноу (видео)

С човек по-малко Барселона бе победена насред полу-празен "Камп Ноу" днес в среща от двадесет и втория кръг на испанската Ла Лига. В победата на Валенсия с 3:2 Парехо, Пиати и Алкасер се разписаха, докато само Алексис Санчес и Меси от дузпа бяха попаденията за домакините.

Домакините започнаха добре, след като още в 7-ата минута Санчес успя да открие, и полувремето бе доминирано от Барселона. Дани Парехо се възползва от една от редките атаки на гостите в края на първата част, за да изравни. 

Само малко след началото на второто полувреме Пабло Пиати вкара с глава през Виктор Валдес и Лео Меси върна равенството в 54-ата минута, когато вкара дузпа и това се оказа първия му гол от 3 срещи насам във всички турнири. 5 минути след това обаче Алкасер обаче отново вкара за гостите след центриране от Фегхули.

12 минути преди края ситуацията за Барса се усложни още повече, защото Жорди Алба напусна игра с втори жълт картон. Домакините бяха и без контузения Неймар, който продължава да третира травма в глезена.

1 Барселона




54т.
2 Ателтико Мадрид




54
3 Реал Мадрид




53
4 Атлетик




42

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
170