Роналдо: Искаме да изпреварим Барса и Атлетико


Н. Гавазов

Роналдо: Искаме да изпреварим Барса и Атлетико

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо коментира победата над Селта в 18-я кръг на Примера дивисион. Както е известно, португалецът отбеляза два гола, с което помогна на тима си да запише класически успех и да запази дистанцията от лидерите в класирането.

"Срещата бе трудна, тъй като през първото полувреме съперникът паркира автобуса пред своята врата. След почивката нещата малко се подобриха. Влизането на Бейл и Хесе измениха хода на мача. И двамата играха силно, искам да ги поздравя с това", заяви Роналдо.

"Трябва да играем по-добре. Сезонът е дълъг и искаме да притискаме нашите главни съперници, а след това да ги изпреварим. Все ми е едно кой ще победи в мача между Атлетико и Барселона. Някой от тях ще загуби точки. Но в същото време и ние трябва да спечелим своята среща", допълни португалецът.

"Ценя уважението, което стадионът и Испания отдаде на Еузебио. Бяхме много добри познати, той много ми помагаше. За мен той е легенда във футбола. Разбира се, посвещавам головете си на него", завърши Роналдо.

 

  Сподели
40