Осасуна задържа 10 от Реал Мадрид (видео)


И. Ангелов

Осасуна задържа 10 от Реал Мадрид (видео)

Ориол Риера вкара на два пъти, за да принуди Реал Мадрид да търси поне равен в среща от поредния кръг на испанската Ла Лига днес. Иско преди почивката и Пепе късно в мача успяха да върнат попадения за 2:2 и така Реал е на 2 точки от лидерите Атлетико и Барселона, които сега са с мач по-малко.

Още в 16-ата минута след два пропуска от Роналдо преди това, Марк Бертран намери Риера за шестото му попадение за кампанията. В 39-ата минута домакините изпаднаха в екстаз, когато Диего Лопес спаси ударът с глава на Дамиа, само за да види как Риера отново се оказа най-бърз и вкара нов гол.

В 41-ата минута Роналдо се размина с малко при един фалцов удар от далеч. В 44-ата Серхио Рамос напусна играта за втория си жълт картон и така направи положението тежко за гостите. Само след минута обаче Иско върна гол, когато получи пас от Роналдо и стреля ниско от извън наказателното поле.

Във втората част и двата тима пропуснаха няколко възможности за гол, а в 79-ата минута Фабио Силва бе изгонен за домакините, след остро влизане и втори жълт картон. Отново след минута Иско центрира за изравнителен гол на Пепе. В самия край Ди Мария пропусна добър шанс за победа и това бе всичко.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
102