Бейл и Роналдо в шоу с десет гола със Севиля (видео)


И. Ангелов

Бейл и Роналдо в шоу с десет гола със Севиля (видео)

Гарет Бейл вдъхнови Реал Мадрид за голово шоу на "Сантиаго Бернабеу" днес в мач от поредния кръг на испанската Ла Лига. В срещата, завършила при резултат 7:3 Бейл откри с две попадения (след което асистира за още две), преди на сцената да се появи Роналдо, който вкара хеттрик, а и Бензема добави два гола за домакините.

В 14-ата минута Бензема напредна и намери Бейл на втората греда, където уелсеца овладя и с мощен шут заби топката в левия ъгъл на вратата. Още със следващата атака Бейл без малко да удвои, когато завъртя добра топка към ъгъла на Бето, но той спаси. В 21-ата минута той отново се размина със сантиметри от гола след прекрасен удар.

В 27-ата минута обаче уелсецът вкара от пряк-свободен удар, който се отклони доста след удар в Морено и заблуди Бето. В 31-ата минута Морено повали Иско в наказателното поле и това бе дузпа. Роналдо вкара спокойно от бялата точка за 3:0.

В 37-ата минута Фигейраш спечели дузпа за Севиля след спорно решение при сблъсък с Марсело. Иван Ракитич вкара от бялата точка. Само 2 минути след това Витоло спринтира от ляво и намери Джайро в наказателното поле, който пусна топката за Баца и 3:2.

В 53-ата минута след бърза контра Роналдо напредна, намери Бейл от дясно, а той центрира за Бензема, който пое топката с прекрасно докосване и реализира. В 60-ата минута Бейл направи и втора асистенция, когато преодоля няколко човека, центрира за Роналдо, а португалецът вкара за 5:2.

В 63-ата минута Ракитич вкара втория си гол с прекрасен фалцов удар с левия крак. В 71-ата минута Роналдо осъществи своя хеттрик след като навлезе по диагонала и стреля от ъгъла на наказателното поле, а топката рикушира и прехвърли Бето.

В 73-ата минута Фигейраш спечели нова дузпа за своите, след като той самият изрита Роналдо извън наказателното поле, а това решение бе просто измислица. По ирония на съдбата Ракитич пропусна да вкара от бялата точка, а освен това след минута и Стефан Мбиа бе изгонен за гостите след лакът в лицето на Модрич.

В 80-ата минута се стигна и до последното попадение в мача, когато Марсело напредна от ляво и центрира за мощен удар на Бензема с глава.

1   Барселона




31т.
2   Атлетико Мадрид




27т.
3   Реал Мадрид




25т.
4   Виляреал




20т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
81