Диего Коста носи нова победа на Атлетико (видео)


И. Ангелов

Диего Коста носи нова победа на Атлетико (видео)

Осмия кръг на испанската Ла Лига изпрати Селта Виго на гости на Атлетико Мадрид, а днес домакините постигнаха нова победа с 2:1 и запазиха 100%-товия си рекорд от победи, колкото има и Барселона от началото на сезона - 8 в също толкова кръгове. Днес в центъра на всичко бе Диего Коста за домакините.

Още в 7-ата минута Коста можеше да открие с глава след изключителна акция на Жуафран, който премина през трима и подаде на главата на нападателя. В 10-ата минута Коста намери място за нов удар, спасен от Йоел. В 25-ата минута Диего Коста застана на бялата точка в отсъдена дузпа срещу Фелипе Луис, но Йоел спаси отново своите, дори при добавката.

В 43-ата минута обаче Фелипе Луис намери Коста на добра позиция и той успя да открие. В 62-ата минута Габи центрира и Коста надигра Костас и Йоел за нов гол. Това бе 9-ото попадение на нападателя за кампанията и той оглавява топ-реализаторите.

В 71-ата минута на този мач избит удар на Рафиня позволи на Нолито да вкара за 2:1, но до края резултатът не се промени, макар да видяхме 2 положения през Коста и Рафиня за двата отбора.

 

1 Барселона




24т.
2 Атлетико




24т.
3 Реал Мадрид




19т.
4 Виляреал




17т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
131