Роналдо: Не може винаги да играеш добре


Н. Гавазов

Роналдо: Не може винаги да играеш добре

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо след поражението в дербито с Атлетико заяви, че неговият отбор е в състояние да съкрати разликата от лидерите в класирането на Примера дивисион. Както е известно, "дюшекчиите" победиха градския си съперник с 1:0 и заедно с Барселона се отдалечиха на пет точки от вицешампионите.

"Не може винаги да играеш добре. Може би днес се чувствах малко изморен, тъй като преди няколко дни имахме мач. Но това не е оправдание. Атлетико дръпна напред, провеждайки един добър мач. Те повече тичаха и това не бе най-добрият ни ден", заяви Роналдо.

"Треньорът не трябва да бъде винен. Играчите са виновни - ние не заслужавахме победата в тази среща. Лично аз играх лошо, но не само аз. Съотборниците ми също така проведоха не най-добрия си мач. Но може да подобрим играта си и задължително ще го направим. Пред нас има още много кръгове в националния шампионат, в Шампионска лига и в Купата. Пет точки е сериозна разлика, но трябва да продължим да работим. Виждал съм как се съкращават и по-големи разлики. Това е футболът", завърши португалецът.

 

  Сподели
126