Реал и Атлетико в столичното дерби в съботната вечер


П. Пенков

Реал и Атлетико в столичното дерби в съботната вечер

В мега сблъсъка от съботната вечер Реал Мадрид и Атлетико Мадрид се срещат на "Сантяго Бернабеу" в столичното дерби от седмия кръг на Примера дивисион. Двата отбора заема съседни позиции във временното подреждането, като съответно "белия балет" е трети с актив от 16 спечелени точки, докато "дюшекчиите" са позиция над тях с две точки в повече. Съставът на Диего Симеоне няма изгубена точка до момента в Примера, докато този на Карло Анчелоти сгреши веднъж, като това се случи в средата на настощия месец, когато спечели само точка след равенство 2:2 с Виляреал. В допълнение към доброто представяне на двата тима може да се добави и това, че и Реал и Атлетико започнаха участието си в групова фаза на Шампионска лига с победи, надигравайки съответно Галатасарай и Зенит.

В игра за Реал Мадрид се очаква да се завърне Марсело, който лекува травма, но най-вероятно ще започне от резервната скамейка. Единственият, който със сигурност пропуска срещата за "белия балет" е полузащитника Шаби Алонсо. Гарет Бейл се очаква да започне като титуляр за първи път на "Бернабеу".

Атлетико Мадрид пък няма да може да разчита на Марио Суарес, който получи травма в коляното при двубоя с Осасуна, като се очаква да бъде заменен от Тиаго. Адриан пък със сигурност е аут, лекувайки контузия.

Прогноза: Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 3:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
282