Бейл и Роналдо вкарват на гости на Виляреал (видео)


И. Ангелов

Бейл и Роналдо вкарват на гости на Виляреал (видео)

Четвърти кръг на испанската Ла Лига противопостави новакът Виляреал с Реал Мадрид, а днес домакините се представиха изключително пред своя именит съперник, повеждайки в резултата и успявайки да се върнат до 2:2 след пълния обрат, дело на Гарет Бейл и Кристиано Роналдо.

Реал Мадрид започна срещата с нова схема, нетипична до момента за тима - 4-3-3 с Бейл, който дебютира за тима от дясно, и Роналдо от ляво на Карим Бензема. Зад уелсеца оперираше бившия му колега от Тотнъм Лука Модрич, зад Роналдо играеше Иско, а в средата на терена Илараменди.

Виляреал доминираше в първата част, и до края можеше да води с поне 3 попадения, ако не бяха изявите на Лопес на вратата на "Белия балет". Той се пропука в 21-ата минута след лоша изява на отбраната на Реал, като бе матиран от рикушет, но преди този момент извади няколко изключителни положения.

В 39-ата минута гол върна най-скъпият играч на планетата, когато Лука Модрич изведе Даниел Карвахал от дясно, а десния бек центрира ниско към дузпата, където Бейл надви с физика бранител и вкара топката с неудобния си десен крак в мрежата.

През втората част Бейл започна от ляво, като и през първата той сменяше мястото си с Роналдо по време на игра. В 62-ата минута обаче той бе заменен от Ди Мария и Кристиано застана на любимата си позиция, а голът не закъсня.

Само след 2 минути Роналдо проби от ляво, потърси Бензема, чийто удар бе париран и топката попадна отново в португалеца, който вкара. В 70-ата минута обаче Джовани дос Сантос върна равенството с подобен гол и трябва да се каже, че това е заслужено с оглед играта на двата отбора днес. Разликата бе вратарят Лопес и двамата най-скъпи играчи в света за Мадрид, но това не донесе успеха.

 

 

 

1   Барселона




12т.
2   Атлетико Мадрид




12т.
3   Виляреал




10т.
4   Реал Мадрид




10т.
5   Атлетик Билбао




6т.

 

 

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
173