Севиля няма победа от шест години на Ноу Камп


А. Йорданов

Севиля няма победа от шест години на Ноу Камп

Барселона - Севиля
Стадион: "Ноу Камп", Барселона
Дата: 14.09.2013г.
Час: 21:00

Отборите на Барселона и Севиля играя един срещу друг на "Ноу Камп" от 21:00 часа българско време, в мач от 4 кръг на испанската Примера дивисион. "Каталунците" са лидер във временното класирането, след като до сега имат три победи от три мача, а гостите се подвизават на незадиното 15-то място с едва два пункта. Интересно е, че в последните шест години Севиля няма победа в храма на Барса.

Добрата новина в лагера на "блаугранас" е, че капитанът Карлес Пуйол най-после е възстановен напълно от своята контузия в коляното и е твърде възможно той да се появи в игра като резерва. Даниел Алвеш и Серхио Бускетс са под въпрос за срещата, след като получиха контузии по време на мачовете на националните отбори. В нападение ще бъдат обичайните заподозрени Лионел Меси и Неймар, а наставникът Херардо Мартино ще избере между Алексис Санчес и Педро кой да бъде третият футболист в предни позиции.

Севилци са мотивирани да вземат поне точка от своя съперник, колкото и това да изглежда невъзможно. В отборът няма контузени играчи, след като Пьотр Троховски е готов за игра, след като бе в лазарета 11 месеца. Наставникът на тима Унай Емери бе определен от медиите в Испания като "вечният губещ" на "Ноу Камп". Причината за това е, че от осем визити има осем загуби. Но пък все някога черната му серия срещу Барселона ще спре, дали обаче това ще се случи утре?

Прогноза: Барселона - Севиля 4:1

Коефициенти от bet365:

Барселона - 1.18
Равен - 7.00
Севиля - 15.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
247